Home / Fashion  / Η Gisele είναι η προσωποποίηση της γυναίκας Alaïa

Η Gisele είναι η προσωποποίηση της γυναίκας Alaïa

Η Gisele
Έχοντας ως φόντο το ηλιόλουστο Miami, η Gisele γίνεται η απόλυτη προσωποποίηση της γυναίκας του οίκου Alaïa.

 

Η Gisele παίρνει θέση πίσω από τον φακό του φωτογράφου Tyrone Lebon και μπροστά από το ηλιόλουστο Miami.ως το νέο πρόσωπο του Alaïa και μεταμορφώνεται σε σύμβολο της προσωποποίησης της γυναίκας του οίκου. Για τη φωτογράφιση, δε χρειάστηκε μεγάλος αριθμός εργαζομένων στο συνεργείο, αφού, σύμφωνα με τον φωτογράφο, “η Gisele δε χρειαζόταν βοήθεια, ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. Αρκούσε μόνο η συναρπαστική παρουσία της”.

 

 

Η συλλογή που οραματίστηκε ο Pieter Mulier, creative director του Alaïa, γιορτάζει τον αισθησιασμό.και την κομψότητα σε όλες τις μορφές τους, με τη Gisele να αποτελεί το μοναδικό πρόσωπο που θα μπορούσε να αναδείξει με τέτοια χάρη αυτά τα χαρακτηριστικά στοιχεία του οίκου. Κάθε κομμάτι της συλλογής τονίζει το περίγραμμα της σιλουέτας του supermodel, με υφάσματα και υλικά όπως.το λάτεξ και το leather να προσαρμόζονται τόσο φυσικά πάνω του, που θα μπορούσαν να παρομοιαστούν σαν ένα δεύτερο δέρμα του μοντέλου.

 

 

Η Gisele έχει κάτι πολύ μοναδικό πάνω της, μια αύρα που φαίνεται να εκπέμπει. Μια απόλυτη κομψότητα. Μια πολύ δυνατή ομορφιά. Είναι τόσο δυνατή και χαριτωμένη ταυτόχρονα. Για μένα, είναι η γυναίκα Alaïa. Και η σύνδεσή της με τον οίκο είναι τόσο οικεία. Ήταν εύκολο να την κάνω να ενσαρκώσει το αισθησιακό όραμα αυτής της νέας συλλογής. Το να φοράει την Alaïa είναι φυσικό για εκείνη”, ανέφερε ο Pieter Mulier.

 

 

www.maison-alaia.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada