Home / Lifestyle  / Χριστουγεννάτικα δώρα καρδιάς με “ανυπολόγιστη” αξία!

Χριστουγεννάτικα δώρα καρδιάς με “ανυπολόγιστη” αξία!

Αν αναζητάς χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου, φρόντισε να έχουν συναισθηματική αξία, από φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους.

Αυτό που έχει αξία στα δώρα, ειδικά στα χριστουγεννιάτικα, είναι η αγάπη που “κουβαλούν” μέσα τους και ο σκοπός που εκπληρώνουν. Αυτά τα Χριστούγεννα αναζητήστε τα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στα e-shops φιλανθρωπικών σωματείων και οργανισμών, που προσφέρουν απλόχερα βοήθεια σε συνανθρώπους μας που την έχουν πιο πολύ ανάγκη από ποτέ.

 

Εμείς, ξεχωρίσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας επιλογές για δώρα, και σας τις προτείνουμε. 

 

Make-A-Wish

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία τους. Φέτος τα Χριστούγεννα, επιδράστε θετικά στη ζωή των παιδιών αυτών, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση των ευχών τους!

 

Αρωματικό κερί “Μεϊκ-ε-γουϊς” σε ματ γυάλινο ποτήρι.

 

Κολιέ κρεμαστό “ΕΥΧΟΜΑΙ-24” , σε 4 διαφορετικές επιλογές.

Επιτραπέζιο διακοσμητικό γούρι “24 καράτια” από plexiglass 

Η Λάμψη – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος

Η “Λάμψη” έχει ως στόχο την άριστη ιατρική και παιδιατρική φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα, τη δημιουργία, οργάνωση στελέχωση και εξοπλισμός εξειδικευμένων Ογκολογικών, Αιματολογικών, Ακτινοδιαγνωστικών μονάδων, την ηθική, κοινωνική και οικονομική συμπαράσταση για τη θεραπεία, αγωγή, εκπαίδευση και κοινωνική επανένταξη των παιδιών, αλλά κάθε δυνατή βοήθεια και συμπαράσταση στις οικογένειες των πασχόντων παιδιών.

 

Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι “Δεντράκι”

 

 

Γούρι Σπιτάκι “Υγεία”

 

Ημερολόγιο “Λάμψη” 2024

 

“Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Όλα ξεκίνησαν από το όνειρο του δεκάχρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, το οποίο ξέφρασε πριν φύγει από τη ζωή. Ο Οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά, έχοντας στηρίξει περισσότερα από 1.800.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. 

 

Βραχιόλι Αγγελάκι

 

Γούρι Σπιτάκι της Χαράς

 

Γιογιό Χριστουγεννιάτικο

 

Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” με αποφασιστικότητα, σταθερότητα και αφοσίωση στέκεται στο πλευρό των καρκινοπαθών παιδιών και των οικογενειών τους, συνεχίζοντας το έργο της προέδρου του Συλλόγου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. 

 

Διακοσμητικό στολίδι από plexi glass με φούντα

 

Χριστουγεννιάτικο Ασημί Glitter αστέρι

 

ΠΡΑΣΙΝΟ Δαχτυλίδι Chevalier-Γούρι ΕΛΠΙΔΑ 2024

Παιδικά Χωριά SOS

Τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν σε 136 χώρες, βοηθώντας χιλιάδες παιδιά μέσα από προγράμματα εναλλακτικής φροντίδας και πρόληψης, σχολεία, Κέντρα Υγείας και άλλες υπηρεσίες προς τις τοπικές κοινωνίες. Στην Ελλάδα ξεκίνησαν το 1975 και πλέον λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων, 2 Ξενώνες Βρεφών SOS, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

 

Αρκουδάκι καφέ για τις πιο ζεστές γιορτινές στιγμές

Κούπα χριστουγεννιάτικη 

Γούρι 2024-selected by Sissy Christidou

 

 

Aυτά τα Χριστούγεννα γεμίστε τις ψυχές σας με φως!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath