Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι επώνυμοι που καθόρισαν το 2023!

Οι επώνυμοι που καθόρισαν το 2023!

επώνυμοι

Ποιοι ήταν οι επώνυμοι που επηρέασαν περισσότερο από όλους τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού μέσα στο 2023;

 

Οι 23 άνθρωποι του θεάματος που καθόρισαν το 2023! Χωρίς αμφιβολία, αυτό το έτος ήταν γεμάτο σπουδαίες ερμηνείες, ταινίες και περιοδείες. Ήταν μία γυναικοκρατούμενη χρονιά, καθώς γυναίκες από κάθε τομέα πρωτοστάτησαν! Για παράδειγμα Taylor Swift, Beyoncé και Margot Robbie καθόρισαν το καλοκαίρι, με την επιρροή τους να μένει στην ιστορία. Χρωμάτισαν το έτος και θύμισαν το πόσα συναισθήματα μας προκαλεί η τέχνη και πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι για τη ζωή μας.

 

Και φυσικά δεν ήταν οι μόνες! Μερικοί από τους πιο σπουδαίους καλλιτέχνες του κινηματογράφου μάς χάρισαν φανταστικές ερμηνείες μέσα από αξιομνημόνευτες ταινίες. Βλέποντας τα όσα δημιούργησαν, τις κριτικές, αλλά και το πώς καθόρισαν οι ίδιοι τα media, συγκεντρώσαμε μία λίστα με τους πιο influential ανθρώπους του 2023. Καλλιτέχνες από τους χώρους της υποκριτικής και της μουσικής έκαναν το έτος μας πιο όμορφο, πιο δημιουργικό και πιο inspirational! Μερικά από τα icons μας έδωσαν το δικό τους πολιτισμικό αντίτυπο-όχι μόνο μέσα από το έργο τους, αλλά και μέσα από την προσωπικότητά τους. Ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο θα δημιουργήσουν στο μέλλον.

 

Ποιοι επώνυμοι ξεχώρισαν;

 

Pedro Pascal

 

Taylor Swift

 

Margot Robbie

 

Beyoncé

 

Jeremy Allen White

 

Halle Bailey

 

Colman Domingo

 

Lily Gladstone

 

Emma Stone

 

Pamela Anderson

 

Jacob Elordi

 

Robert Downey Jr.

 

Jeremy Renner

 

Adele

 

Ryan Gosling
Bradley Cooper
Cillian Murphy
Timothee Chalamet
Michael B. Jordan
Γιώργος Λάνθιμος
Greta Gerwig
Greta Lee
SZA

 

οι επώνυμοι

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.