Home / Beauty  / Χείλη για φίλημα με 5+1 tips for lips!

Χείλη για φίλημα με 5+1 tips for lips!

χείλη lips

Η Soulrockers make-up team δίνει 5+1 πολύτιμα tips για χείλη μαλακά, πλούσια, γεμάτα, σέξι και καλοσχηματισμένα!

 

Ενυδάτωση

 

χείλη ενυδάτωση

 

Για μαλακά χείλη, που δείχνουν γεμάτα, μην ξεχνάς την ενυδάτωσή τους. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα lip balm, άχρωμο ή με χρώμα, ώστε να αντικαταστήσεις το κραγιόν σου για πιο καθημερινές και φρέσκες εμφανίσεις.

 

Απολέπιση

 

lip scrub

 

Πολύ σημαντικό βήμα για την τέλεια εικόνα τους είναι να μην ξεφλουδίσουν. Ένα lip scrub είναι η τέλεια λύση για να δείξουν τα χείλη σου υπέροχα. Στην αγορά υπάρχουν lip scrubs με βάση τη ζάχαρη και φρουτένια μυρωδιά.

 

Προσοχή στο overline

 

overilne

 

Όλες θέλουμε να έχουμε πλούσια, γεμάτα χείλη και η τεχνική του overline, δηλαδή το να ζωγραφίζουμε τα χείλη πιο έξω από τη φυσική τους γραμμή, τελευταία είναι πολύ αγαπημένη. Ωστόσο, θέλει προσοχή στις υπερβολές! Ζωγράφισε τα χείλη σου ακριβώς πάνω από τη φυσική γραμμή τους και όχι πιο έξω. Προτίμησε να το κανείς στο κέντρο μόνο των χειλιών σου και κυρίως μόνο στο πάνω χείλος.

 

Καθαρά όρια

 

red lip

 

Όταν βάφεις τα χείλη σου, κυρίως με έντονα κραγιόν, όπως το κόκκινο, είναι πολύ σημαντικό να είναι καλοσχηματισμένα! Μεγάλη προσοχή, λοιπόν, στα καθαρά όρια, γιατί διαφορετικά φαίνονται σαν πασαλειμμένα. Ένα πολύ ωραίο tip είναι να καθαρίσεις γύρω από το περίγραμμα με ελάχιστη ποσότητα concealer ή foundation.

 

Λάμψη για όγκο

 

metallic

 

Οι γυαλάδες πάντα δίνουν την αίσθηση του όγκου. Για να δείχνουν τα χείλη σου γεμάτα και σέξι θα πρέπει να τους δώσεις λάμψη! Highlights, lip gloss, metallic υφές και ό,τι άλλο σου αρέσει! Όταν τελειώσεις με το μολύβι, ή και χωρίς, πέρνα πάνω από τα χείλη σου μια πλούσια στρώση lip gloss. Αν βάλεις highlights ή metallic κραγιόν, εφάρμοσέ το μόνο στη μέση τους. Η γυαλάδα θα αντανακλά με το φως και τα χείλη θα δείχνουν πιο ζουμερά.

 

Gradient lips

 

gradient

 

Αυτό το lip trend ξεκίνησε από τη μακρινή Κορέα και πλέον έχει γίνει παγκόσμιο viral trend. Ουσιαστικά πρόκειται για την τεχνική διαβάθμισης, όπου το χρώμα (συνήθως σε κοκκινωπές ή ροδακινί αποχρώσεις) ξεκινάει από το κέντρο των χειλιών και σβήνει προς τα έξω. Για να το πετύχεις, χρησιμοποίησε ένα κραγιόν στο κέντρο των χειλιών και άπλωσέ το απαλά, σβήνοντάς το με τα δάχτυλά σου ή με ένα φουντωτό πινέλο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και περισσότερες από μία αποχρώσεις, ούτως ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη διαβάθμιση.

 

Και φυσικά… μην ξεχνάς το χαμόγελό σου!

 

Soulrockers make up team

IG: soulrockersmakeup

FB: @soulrockersmakeup

[email protected]

Έχοντας ως εργαλείο την αγάπη τους για το μακιγιάζ, η Μάχη Σαρφάτη και η Ελένη Οικονομάκου δημιουργούν εδώ και πολλά χρόνια εικόνες, κάνοντας πιο όμορφες όσες γυναίκες τις εμπιστεύονται. Μέσα από το COZYVIBE.gr, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο beauty tips, νέες τάσεις και πολλά ακόμα μυστικά ομορφιάς.