Home / Beauty  / Νυφικό μακιγιάζ: 6 trends για να λάμψεις

Νυφικό μακιγιάζ: 6 trends για να λάμψεις

νυφικό μακιγιάζ
Ποια είναι τα κορυφαία trends για το νυφικό μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού; Η Soulrockers makeup team έχει την απάντηση!

 

Ήρθε η ώρα να γίνεις νύφη! Η δίκη σου ώρα να γίνεις η πρωταγωνίστρια και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Πώς θα τα καταφέρεις; Ακολουθώντας τα 6 trends για το νυφικό μακιγιάζ, που συγκεντρώσαμε κατευθείαν από τις πασαρέλες.

 

Strobing

Ο πιο trendy τρόπος για να δώσεις λάμψη! Ακολουθώντας αυτό το make up trend στο νυφικό μακιγιάζ σου, το δέρμα σου θα δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης και όχι του επιτηδευμένο highlighting! Η τεχνική αυτή είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή για λαμπερό δέρμα και, επίσης, είναι ιδανική για το καλοκαίρι!

 

Smoky bronze

Όλη η ένταση στα μάτια! Για εντυπωσιακό βλέμμα, που δε δείχνει βαρύ και δε θυμίζει χειμώνα, αυτό το make up trend είναι ιδανικό. Έντονα μάτια, λοιπόν, αλλά σε bronze αποχρώσεις και μεταλλικές υφές. Ιδανικό αποτέλεσμα, αν συνδυαστεί στο υπόλοιπο πρόσωπο με πιο μπεζ – ροδακινί τόνους.

 

smoky bronze νυφικό μακιγιάζ

 

Juicy bold lips

Ναι, πλέον, μπορείς να το τολμήσεις και το καλοκαίρι! Πολύ μεγάλη τάση τα έντονα χείλη σε αποχρώσεις του κόκκινου, κόκκινου – καρπουζί, κόκκινου – κοραλί και ό,τι άλλο σου αρέσει και σου ταιριάζει! Μην ξεχάσεις να δώσεις λάμψη και όγκο με ένα touch από το lip gloss σου, καθώς οι ματ υφές είναι πιο χειμωνιάτικες και θεωρούνται για φέτος λίγο πιο ξεπερασμένες.

 

Romantic

Ήρθε η ώρα να προβάλλεις τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου! Παστέλ, απαλές και γλυκιές αποχρώσεις του ροζ και του ροδακινί πρωταγωνιστούν σε αυτό το trend για το νυφικό μακιγιάζ! Από τα πιο θηλυκά look που μπορείς να επιλέξεις.

 

trends bridal makeup

 

Pinchy cheeks

Φρέσκο και ανεπιτήδευτο! Αυτό το trend έρχεται κατευθείαν από τα διεθνή catwalks και μας θυμίζει την εικόνα της απόλυτα νεανικής επιδερμίδας! Τόλμησε να βάλεις λίγο παραπάνω ρουζ ακριβώς επάνω στα μήλα σου σε φωτεινές αποχρώσεις που μιμούνται το φυσικό κοκκίνισμα της επιδερμίδας, όπως μπεζ-ροζ, ροζ, ροδακινί, και απέκτησε την πιο νεανική και υγιή όψη από ποτέ!

 

Eye liner

Last but not least, φυσικά το eye liner. Ήρθε για να δηλώσει πολύ δυναμικά την παρουσία του και φέτος και να κυριαρχήσει. Αν επιλέξεις να κανείς eye liner, θα είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής του νυφικού μακιγιάζ σου. Μας δίνει άπειρες επιλογές, όπως cat eye, smooth, classic ή pin-up, πάντα όμως αναδεικνύει τα μάτια και τραβάει όλη την προσοχή στο βλέμμα!

 

Διάλεξε το νυφικό μακιγιάζ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και κάν’ το δικό σου με τη βοήθεια του επαγγελματία make up artist που θα επιλέξεις!

 

Soulrockers make up team

IG: soulrockersmakeup

FB: @soulrockersmakeup

 

[email protected]

Έχοντας ως εργαλείο την αγάπη τους για το μακιγιάζ, η Μάχη Σαρφάτη και η Ελένη Οικονομάκου δημιουργούν εδώ και πολλά χρόνια εικόνες, κάνοντας πιο όμορφες όσες γυναίκες τις εμπιστεύονται. Μέσα από το COZYVIBE.gr, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο beauty tips, νέες τάσεις και πολλά ακόμα μυστικά ομορφιάς.