Home / Men  / Grooming  / Φανταστικά σαμπουάν που θα φροντίσουν τέλεια τα μαλλιά σου!

Φανταστικά σαμπουάν που θα φροντίσουν τέλεια τα μαλλιά σου!

Κεφάλαιο ανδρική περιποίηση! Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, όπως πρέπει, χάρη σε αυτά τα φανταστικά σαμπουάν.

 

Το λεγόμενο men grooming έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές με το πέρασμα των χρόνων. Εξελίσσεται συνεχώς με καινούργιες τάσεις, κυκλοφορίες και συμβουλές καλύτερης περιποίησης. Οι άνδρες, πλέον, λατρεύουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, όπως και οι γυναίκες. Σε αυτό το κεφάλαιο για την ανδρική περιποίηση, θα δούμε ότι το σαμπουάν είναι το άλφα και το ωμέγα για σωστή φροντίδα και συνεπώς για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Χάρη στα φανταστικά σαμπουάν, που σας προτείνουμε, εύκολα και γρήγορα, θα βοηθήσετε τα μαλλιά να αναπτυχθούν, να αναζωογονηθούν και να δυναμώσουν. Εκτός από ένα ποιοτικό και δραστικό σαμπουάν θα χρειαστείτε και ένα scrub για την περιποίηση της κεφαλής. Το λεγόμενο scalp care είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τα μαλλιά, για άνδρες και γυναίκες. Προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζονται οι ρίζες, κάτι που έχει πολλαπλά οφέλη στην υγεία και την όψη των μαλλιών.

 

Η λίστα με τα φανταστικά σαμπουάν περιλαμβάνει τα εξής:

 

Redken σαμπουάν για λεπτά και αδύναμα μαλλιά, που αποτρέπει το σπάσιμο της τρίχας, Attica.

 

American Crew shampoo, που αντιμετωπίζει τη λιπαρότητα και την ξηροθερμία, καταπραΰνοντας τα μαλλιά, Xanthi Hair Gallery.

 

Scrub για το τρίχωμα της κεφαλής, Sephora collection.

 

Deep clean shampoo της Baxter California, που στοχεύει στην επανόρθωση της τρίχας για κάθε τύπο μαλλιών, Culter Barber.

 

Korres σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, The Drug Store.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.