Home / Men  / Ο Simon Spurr σε μία Jimi Hendrix inspired collection

Ο Simon Spurr σε μία Jimi Hendrix inspired collection

Ο σχεδιαστής Simon Spurr, μετά από μεγάλες συνεργασίες με τα σπουδαιότερα fashion brands, κυκλοφορεί μία δική του Jimi Hendrix inspired collection.

 

Ο Αμερικανός σχεδιαστής Simon Spurr έχει συγκεντρώσει μεγάλα ονόματα στο βιογραφικό του κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη μόδα. Ralph Lauren, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Gieves & Hawkes, Eidos, κ.ά. Μετά από αυτές τις πετυχημένες συνεργασίες, αποφάσισε να επικεντρωθεί στη δική του συλλογή. Θέλησε να ενδυναμώσει τους ανθρώπους και να συνδέσει τη μόδα με τη μουσική και την τέχνη. Έτσι, αποφάσισε να στραφεί σε έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της μουσικής, τον Jimi Hendrix.

 

 

“Ο Jimi Hendrix είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς που έζησαν ποτέ. Όχι μόνο ξεπερνά τον χρόνο, αλλά αγκαλιάζεται από εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι τιμή μας που έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε μια πιο απροσδόκητη άποψη για τον άνθρωπο που καθόρισε μια εποχή”, δήλωσε ο σχεδιαστής.

 

 

Ο Simon Spurr αποφάσισε, για αυτήν τη συλλογή, να εμπνευστεί από λιγότερο γνωστές εικόνες του μουσικού, μέσα από μία διαδρομή στη Morrison Hotel Gallery. Δημιούργησε μία unisex limited edition collection από δερμάτινα μπουφάν, ασπρόμαυρα μπλουζάκια, δερμάτινες μπότες και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Το στυλ του Jimi Hendrix ήταν μοναδικό και αυτό ενσάρκωσε ο σχεδιαστής με τον δικό του τρόπο. Σύμφωνα με την οικογένεια του μουσικού, αυτή η σειρά αποτελεί έναν φόρο τιμής στην πολιτισμική κληρονομιά του καλλιτέχνη.

 

 

Η συλλογή κυκλοφορεί μέσα από το brand του σχεδιαστή March NYC.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.