Home / Beauty  / Το The Ordinary κυκλοφορεί hair care σειρά

Το The Ordinary κυκλοφορεί hair care σειρά

The Ordinary

Το δημοφιλές brand The Ordinary κυκλοφορεί προϊόντα περιποίησης για μαλλιά. Σαμπουάν, conditioner και θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής.

 

Από το 2016 το brand The Ordinary ηγείται του παιχνιδιού της περιποίησης της επιδερμίδας, με αγαπημένα beauty products. Τα τελευταία ξεχωρίζουν, γιατί διαθέτουν θρεπτικά και φυσικά συστατικά, επεξεργασμένα με ήπιες φόρμουλες, που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα. Μετά από έξι χρόνια ανάπτυξης πολλών, διαφορετικών και δημοφιλών skincare προϊόντων, το brand κάνει το επόμενο βήμα και κυκλοφορεί μία σειρά για τη θεραπεία και τη φροντίδα των μαλλιών. Η The Ordinary Hair Care σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και θεραπεία για το τριχωτό της κεφαλής.

 

 

Με μια επιστημονική προσέγγιση, η τελευταία κυκλοφορία του The Ordinary είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών. Το σαμπουάν Sulphate 4%, το μαλακτικό Behentrimonium Chloride και το Natural Moisturizing Factors +HA scalp treatment φέρουν συστατικά που αγαπούν τα μαλλιά. Φροντίσουν και θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

 

 

Το σαμπουάν παράγει έναν κρεμώδη αφρό, καθαρίζοντας αποτελεσματικά, ενώ διαθέτει πολύτιμα θειικά άλατα. Παράλληλα, το μαλακτικό κάνει τα μαλλιά απίστευτα λεία, ενώ το scalp προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση. Και τα τρία products δρουν με τρόπο που χαρίζουν υγεία και λάμψη στα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τα καινούργια The Ordinary στο official site και σύντομα στα Sephora.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.