Home / Beauty  / Το Miss Dior Eau de Parfum μας καλεί να γνωρίσουμε τη νέα μυρωδιά του

Το Miss Dior Eau de Parfum μας καλεί να γνωρίσουμε τη νέα μυρωδιά του

Ο οίκος Dior επανακυκλοφορεί το iconic Miss Dior Eau de Parfum με μια μυρωδιά που θα μας ενθουσιάσει και θα μας κάνει να αγαπήσουμε όλες τις ομορφιές του κόσμου, μαζί με τη Natalie Portman.

 

Το 1947 γεννήθηκε το Miss Dior Eau de Parfum από μια άγρια ώθηση και μια επιθυμία να μαγέψει τη ζωή κάθε γυναίκας. Για τον Christian Dior αυτό το άρωμα είναι συνώνυμο με την ανανεωμένη επιτυχία, την ποίηση και την αρμονία. Το Centifolia Rose που περιέχει έχει μια υπέροχη κρεμώδη και βελούδινη μυρωδιά.

 

 

Μοιάζει με ένα millefiori μπουκέτο που φαίνεται να κουβαλάει αμέτρητα λουλούδια και ατέλειωτα χρώματα. Είναι “κεντημένο” με φρέσκες νότες Lily of the Valley με παιώνιες, βερίκοκο και powder σε σκόνη.

 

 

Μια κορδέλα από ύφασμα υψηλής ραπτικής καθαρής πολυτέλειας στόλισε το μπουκάλι. Ο πολύχρωμος φιόγκος αντικατοπτρίζει τη μοναδική ποικιλία λουλουδιών. Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, για ακόμη μια φορά, η θεσπέσια ηθοποιός Natalie Portman, η οποία ενσαρκώνει τέλεια την ιδέα του αρώματος.

 

 

www.dior.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.