Home / Beauty  / Το κόλπο για να μην λαδώνουν τα μαλλιά σου μετά τη μάσκα

Το κόλπο για να μην λαδώνουν τα μαλλιά σου μετά τη μάσκα

Έτσι δεν λαδώνουν τα μαλλιά σου μετά τη μάσκα.

Μαλλιά που λαδώνουν μετά τη μάσκα ή τη μαλακτική… Αν και εσύ έχεις αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα μετά την εφαρμογή κάποιας hair θεραπείας να ξέρεις πως υπάρχει λύση.

Δεν υπάρχει λόγος να αφαιρέσεις από τη ρουτίνα περιποίησής σου προϊόντα και θεραπείες που ευεργετούν τα μαλλιά σου γιατί με ένα πανεύκολο τρικ αποφεύγεις το λάδωμα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να εφαρμόσεις τη σωστή ιεράρχηση.

 
Η σωστή ιεράρχηση.

Ακόμη και η περιποίηση των μαλλιών μας βασίζεται στις προτεραιότητες και τη σωστή ιεράρχησή τους. Αν κάνεις λοιπόν μία μικρή αλλαγή στα βήματα της φροντίδας των μαλλιών σου θα δεις σημαντική διαφορά.

Απλώς ξεκίνα με τη μάσκα ή το μαλακτικό σου. Πριν ακόμη λούσεις τα μαλλιά σου με το σαμπουάν, πριν καλά καλά τα βρέξεις άπλωσε πάνω τους τα προϊόντα περιποίησης και άφησέ τα να δράσουν. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά και προχώρησε στο σαμπουάν. Το νερό και η πλύση με το σαμπουάν σου θα απομακρύνουν το περιττό προϊόν, κρατώντας μακριά τη λιπαρότητα. Την ίδια όμως στιγμή θα τα κρατήσουν ενυδατωμένα και φυσικά λαμπερά.

 

Το κόλπο για να μην λαδώνουν τα μαλλιά σου μετά τη μάσκα

Έτσι δεν λαδώνουν τα μαλλιά σου μετά τη μάσκα (Δοκιμασμένο).

 

 

DIY hair mask after sun.

Μετά τις καλοκαιρινές σου περιπέτειες και την έκθεση των μαλλιών σου στο θαλασσινό αλάτι ή το χλώριο, τον ήλιο και τα συχνά λουσίματα, έχει σειρά η περιποίηση των μαλλιών σου. Μια μάσκα με φυσικά υλικά είναι ιδανική.

 

Το κόλπο για να μην λαδώνουν τα μαλλιά σου μετά τη μάσκα

Αν θέλεις να εμπλουτίσεις τη hair mask σου με θαυματουργά συστατικά μπορείς να προσθέσεις και άλλα αγνά υλικά, όπως είναι το ελαιόλαδο και το αυγό (πιο συγκεκριμένα ο κρόκος του).

 

Σου βρήκαμε τη μάσκα με μόνο 2 υλικά που θα σου χαρίσει ασυναγώνιστη λάμψη και ενυδάτωση. Θα χρειαστείς το εξωτικό αβοκάντο και λίγο μέλι.

 

 

 

Πώς θα της φτιάξεις:

Πολτοποίησε το αβοκάντο και πρόσθεσε 2 κουταλιές του γλυκού μέλι σε ένα μπολ. Ανακάτεψε πολύ καλά μέχρι να πετύχεις ένα ομογενοποιημένο μείγμα.

Σούπερ! Η μάσκα μαλλιών σου είναι έτοιμη!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!