Home / Beauty  / Η Chanel επαναπροσδιορίζει το iconic άρωμα Gabrielle

Η Chanel επαναπροσδιορίζει το iconic άρωμα Gabrielle

Gabrielle
Ένα από τα πιο iconic αρώματα στον κόσμο της μόδας επαναπροσδιορίζεται. Το Gabrielle της Chanel αλλάζει διάθεση και η Margot Robbie το εγκρίνει!

 

Το iconic άρωμα της Chanel, Gabrielle, επαναπροσδιορίζεται! Ο οίκος, εμπνευσμένος από την κλασική μυρωδιά του αρώματος, δημιουργεί μία παραλλαγή του, η οποία διατηρεί την ελεύθερη και παθιασμένη προσωπικότητα της κλασικής Gabrielle. Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί η πετυχημένη ηθοποιός Margot Robbie, ενσαρκώνοντας με τον πιο κατάλληλο τρόπο το πνεύμα που πρεσβεύει το νέο άρωμα. Ως μούσα της Chanel Beauty, η Margot ήταν το τέλειο πρόσωπο, για ένα τόσο θηλυκό και σαγηνευτικό άρωμα.

 

Chanel

 

Η νέα εκδοχή της Gabrielle διαθέτει μία πιο έντονη floral μυρωδιά. Οι λουλουδένιες αυτές νότες ενισχύονται από νότες βανίλιας και σανταλόξυλου. Γιασεμί, υλάνγκ-υλάνγκ, τουμπερόζα και άνθη πορτοκαλιάς έρχονται να ολοκληρώσουν το νέο άρωμα. Οι δημιουργοί της Gabrielle επιδίωξαν να “παντρέψουν” τέσσερα λουλούδια, με σκοπό να σχηματίσουν το απόλυτο άρωμα μίας σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας. Η καινούργια καμπάνια είναι μία ωδή στη σύγχρονη γυναίκα, που έχει τη δύναμη να διαμορφώσει η ίδια το πεπρωμένο της.

 

“Η πιο πολύτιμη ερμηνεία της Gabrielle Chanel. Ένα λουλουδάτο άρωμα, το οποίο μπορεί να φορεθεί σαν ένα κόσμημα”, αναφέρει ο Γάλλος αρωματοποιός Olivier Polge σχετικά με το άρωμα.

 

Gabrielle

 

Μάλιστα, η Gabrielle κυκλοφορεί και σε μορφή mini spray, έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Πέρα από το καινούργιο άρωμα, η συλλογή περιλαμβάνει ενυδατική lotion και κρέμα σώματος, αφρόλουτρο, αποσμητικό spray και άρωμα μαλλιών. Όλα τα προϊόντα της νέας collection αναδεικνύουν το φρέσκο και floral άρωμα της Gabrielle.

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Gabrielle Chanel στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου.

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada