Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Το ανάποδο περπάτημα θα γίνει ο αγαπημένος σου τρόπος προθέρμανσης

Το ανάποδο περπάτημα θα γίνει ο αγαπημένος σου τρόπος προθέρμανσης

Το ανάποδο περπάτημα
Αν ψάχνεις τρόπους για να κάνεις ακόμα πιο διασκεδαστική την προπόνησή σου, τότε το ανάποδο περπάτημα θα γίνει ο go-to τρόπος προθέρμανσής σου!

 

Έχεις ακουστά το ανάποδα περπάτημα; Εάν όχι, συνέχισε να διαβάζεις, προκειμένου να ανακαλύψεις τις αλλαγές που μπορεί να προσφέρει στο σώμα σου. Το ανάποδο περπάτημα είναι ένα ακόμα είδος προπόνησης, το οποίο χρωστάει τη δημοτικότητά του στο TikTok. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο τρόπο άσκησης – κατάλληλος για προθέρμανση – ο οποίος υπόσχεται να αλλάξει μια για πάντα τη fitness ρουτίνα σου. Ποια είναι, όμως, τα οφέλη αυτού του νέου fitness trend;

 

 

Τα οφέλη του ανάποδου περπατήματος δεν περιορίζονται μόνο στην καύση λίπους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το είδος άσκησης ενισχύει την.ισορροπία μας, καθώς και την ικανότητά μας να αλλάζουμε κατεύθυνση παραμένοντας σταθεροί . Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι οι φυσιοθεραπευτές συνιστούν το ανάποδο βάδισμα σε ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις. Παράλληλα, εκτός από την ισορροπία, το ανάποδο περπάτημα.αποτελεί ένας εξαιρετικός τρόπος άσκησης για τους μηρούς και τις γάμπες, αφού συμβάλλει στη σταδιακή απόκτηση ευλυγισίας σε εκείνα στα σημεία.

 

Πώς θα ενσωματώσεις το ανάποδο βάδισμα στη fitness ρουτίνα σου;

Αν θέλεις να δοκιμάσεις τη μέθοδο του ανάποδου περπατήματος στον διάδρομο, τότε καλό θα ήταν να ξεκινήσεις.με μία πολύ χαμηλή ταχύτητα, προκειμένου να παραμείνεις ασφαλής. Φυσικά, μόλις το σώμα σου συνηθίσει αυτόν τον τρόπο άσκησης,.μπορείς να την αυξήσεις σταδιακά και ελεγχόμενα, παραμένοντας επάνω στον διάδρομο για συνολικά 5-10 λεπτά.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada