Home / Beauty  / Τι διαφορετικό έχει η νέα καμπάνια της Cara Delevigne;

Τι διαφορετικό έχει η νέα καμπάνια της Cara Delevigne;

Delevigne

Η νέα καμπάνια της Cara Delevigne δεν είναι όπως οι συνηθισμένες καμπάνιες ομορφιάς. Στόχος της είναι η περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση για την ενέργεια.

 

Η Cara Delevigne έχει συμμετέχει σε πάρα πολλές καμπάνιες ομορφιάς, για μακιγιάζ, skin care ή μαλλιά. Αυτήν τη φορά πρωταγωνιστεί σε μία διαφορετικού είδους καμπάνια. Δε συνεργάζεται με κάποιο brand ομορφιάς, αλλά με την ευρωπαϊκή εταιρεία ενέργειας Vattenfall. Οι δύο τους προωθούν ένα διαφορετικό μήνυμα για την περιβαλλοντική αλλαγή μέσω ενός must προϊόντος, το face mist. Στο promo video εμφανίζεται να βουτάει σε μία πισίνα, ντυμένη με ένα slinky silver φόρεμα.. Στόχος της είναι η περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση για την ενέργεια.

 

 

Σκοπός της καμπάνιας eείναι να υπογραμμίσει τη σημασία του χωρίς ορυκτά υδρογόνου ως καθαρή πηγή ενέργειας. Παρουσιάζουν το limited edition “Industrial Emissions” face mist, κατασκευασμένο από βιομηχανικά λύματα για να αποδείξουν πόσο καθαρός είναι αυτός ο τρόπος εκπομπών.

 

 

Η εταιρεία ενέργειας χρησιμοποιεί τον τομέα της ομορφιάς και το supermodel για να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα ενέργειας. Τόσο τα υπολείμματα υλικών, όσο και τα λύματα ενέργειας μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά οφέλη. Γι αυτό θα πρέπει να επανεξετάσουμε τη συμπεριφορά μας ως καταναλωτές σε όλα τα επίπεδα. Γι αυτό θα πρέπει να επανεξετάσουμε τη συμπεριφορά μας ως καταναλωτές σε όλα τα επίπεδα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.