Home / Beauty  / Τα hot spring χρώματα που αξίζουν την προσοχή σου

Τα hot spring χρώματα που αξίζουν την προσοχή σου

Ποια είναι τα hot spring χρώματα για τα hairstyles μας; Kendall Jenner, Taylor Hill και Gen Z μας δείχνουν τον τρόπο για να τα υιοθετήσουμε!

 

Οι φετινές ανοιξιάτικες τάσεις μάς καλούν να φοράμε χρώματα, να πειραματιζόμαστε και να τολμήσουμε να παίξουμε με το color blocking. Ισχύει το ίδιο και για τις αποχρώσεις στα μαλλιά; Φέτος, τα hot spring χρώματα είναι πιο safe και υμνούν τις μεγαλύτερες τάσεις. Το χάλκινο/ πορτοκαλί και το καστανό. Η ορκισμένη καστανή, Kendall Jenner, άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε το γνωστό copper hair, το οποίο της πάει πολύ. Από την άλλη η ξανθιά Hailey Bieber υπέκυψε και αυτή σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Έγινε επάξια εκπρόσωπος της απόχρωσης expensive brunette.

 

Δύο από τα μεγαλύτερα μοντέλα μάς δείχνουν τη δύναμη των δύο πιο διαχρονικών αποχρώσεων. Το 70s ξανθό της Elsa Hosk με layers είναι στα hot spring χρώματα της σεζόν. Η Taylor Hill επιλέγει πιστά για χρόνια το expensive brunette. Ένα ζεστό χρώμα, με πολύ διακριτικά highlights και vibes από Old Hollywood. Μία ακόμα καστανή απόχρωση που αξίζει να δοκιμάσετε είναι τα Louis Vuitton hair. Όσον αφορά στα hot spring χρώματα που προτείνει η Gen Z, στην κορυφή βρίσκεται το girly και cool ροζ.

 

Copper hair

 

Expensive brunette

 

Girly και cool ροζ
70s ξανθό

 

Louis Vuitton hair

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.