Home / Fashion  / Η Aya Muse collection με την Elsa Hosk είναι ένα fashion dream!

Η Aya Muse collection με την Elsa Hosk είναι ένα fashion dream!

Aya Muse

Το brand Aya Muse κυκλοφορεί την Resort 2023 collection του με κεντρικό πρόσωπο το supermodel Elsa Hosk. Δείτε το lookbook!

 

 

Η Aya Muse είναι ένα από τα brand που αξίζει να ανακαλύψετε. Τρομερή αισθητική, slow fashion brand και βιώσιμη φιλοσοφία με σεβασμό προς το περιβάλλον. Αυτά τα τρία στοιχεία θεωρούνται από πολλούς το μέλλον της μόδας, ένα μέλλον που ευχόμαστε να οδεύει προς το sustainability. Με βάση αυτές τις αξίες, το brand κυκλοφόρησε τη νέα Resort 2023 συλλογή του, η οποία μοιάζει με όνειρο. Τα εκπληκτικά κομμάτια φόρεσε και ανέδειξε για το lookbook το supermodel Elsa Hosk.

 

 

Εμπνευσμένη από τη σχέση της μέλισσας με τη φύση, η σχεδιάστρια Tina Rodiou δημιούργησε ρούχα που συμβολίζουν τη συνοχή και την ομορφιά της ζωής. Η διασύνδεση, η ενέργεια και η συνεργασία των μελισσών μεταφράζονται σε ready to wear κομμάτια. Από φορέματα και κοστούμια μέχρι tops και φούστες, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο μαλλί και πολυεστέρα. Η νέα Aya Muse συλλογή δίνει έμφαση και στα αξεσουάρ, τα οποία ολοκληρώνουν τα τέλεια looks.

 

 

Αδιαμφισβήτητα η Elsa Hosk αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή για αυτήν την καμπάνια. Θα μπορούσαμε να δούμε άνετα το fashion icon να φοράει όλα τα κομμάτια. Η νέα συλλογή μάς εντυπωσίασε πραγματικά και σίγουρα θεωρείται από τις καλύτερες που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Κάθε ένα piece είναι ότι πιο hot, sexy και chic θα βρείτε.

 

Aya Muse

 

A dreamy collection, for a dreamy outfit!

 

Aya Muse

 

www.aya-muse.com

 

Aya Muse

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.