Home / Beauty  / Ο οίκος Louis Vuitton τώρα και σε απόχρωση μαλλιών!

Ο οίκος Louis Vuitton τώρα και σε απόχρωση μαλλιών!

οίκος

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο οίκος Louis Vuitton βγαίνει, πλέον, και σε απόχρωση μαλλιών! Δείτε το υπέροχο καστανό και βρείτε τη νέα σας αλλαγή!

 

Καστανή του Louis Vuitton! Ο γαλλικός οίκος μπορεί, πλέον, να υπερηφανεύεται ότι βγαίνει και σε απόχρωση μαλλιών. Το καστανό με high fashion touch είναι η νέα τάση που αγαπούν πολλές επώνυμες -και όχι μόνο. Η συγκεκριμένη τάση καλεί εσένα και τον hair expert σου να αναβιώσεις το καστανό χρώμα μιας vintage και all time classic τσάντας Louis Vuitton. Ούτε πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ καστανό και προκύπτει η ιδανική, κομψή και όσο πρέπει φωτεινή απόχρωση. Σίγουρα αποτελεί μία απόχρωση μαλλιών που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και περίσταση, θυμίζοντας τις εποχές Old Hollywood.

 

 

Ο φημισμένος οίκος Louis Vuitton έγινε hair trend χάρη στο TikTok και το Instagram. Μία τάση που μπορεί να σταθεί τέλεια σε κάθε σεζόν. Το καστανό έχει φέτος την τιμητική του και γι’ αυτό αναδεικνύονται συνεχώς νέες και φρέσκες παραλλαγές του. Και γιατί όχι να μην επιλέξετε μία που θα έχει την υπογραφή ενός από τα πιο μεγάλα fashion brands στον κόσμο; Η μεσαία απόχρωση καφέ με χρυσαφένιους τόνους θα σας κάνει πιο κομψές από ποτέ! Αξίζει σίγουρα να τη δοκιμάσετε!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.