Home / Beauty  / Οι 10 καλύτερες hair στιγμές του μήνα!

Οι 10 καλύτερες hair στιγμές του μήνα!

10 καλύτερες hair στιγμές

Let your hair do the talking! Συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες hair στιγμές του μήνα και σας δίνουμε την καλύτερη έμπνευση!

 

Φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του ο πρώτος μήνας του φετινού καλοκαιριού! Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα mini recap με πρωταγωνιστές τα hairstyles των επωνύμων! Γι αυτό συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες hair στιγμές του μήνα μέσα από εκπληκτικά posts στο Instagram. Αποτελούν δέκα top επιλογές, δέκα τέλειες προτάσεις για να μη χρειαστεί να σκεφτείτε ποιο θα είναι το επόμενο σας χτένισμα. Η Halle Bailey, στα Bet Awards 2022, απογείωσε δύο hair trends. Τις μπούκλες και τα braids. Για τη Vanessa Hudgens μία good hair day σημαίνει ανάλαφρα waves.

 

Τα straight hair με κυματιστό τελείωμα σε φανταστικές καστανές και ξανθές αποχρώσεις είναι υπόθεση της Jennifer Lopez. Για το χθεσινό show του Jacquemus η Jorja Smith απέδειξε ότι μία ουρά με πλεξούδα είναι το hottest hair trend για φέτος. Η Kim Kardashian υμνεί τα μακριά ξανθά μαλλιά και η Elsa Hosk ένα silk low bun. Ατιμέλητο hair look για τα γενέθλια της Emily Rataijkowski και wet look για party outfit από τη Gigi Hadid. Από τις 10 καλύτερες hair στιγμές δε θα μπορούσε να λείπει η Hailey Bieber και η Chiara Ferragni!

 

Δείτε τα τέλεια hair looks τους και διαλέξτε ποια από τις 10 καλύτερες hair στιγμές είναι αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο!

 

Halle Bailey

 

Vanessa Hudgens

https://www.instagram.com/p/CfUyiR9vt7A/?hl=en

 

Jennifer Lopez

 

Jorja Smith

 

Kim Kardashian

Elsa Hosk

 

Emily Rataijkowski

 

Gigi Hadid

 

Hailey Bieber

Chiara Ferragni

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.