Home / Men  / Grooming  / Τα after sun είναι η λύση σε μία αφυδατωμένη επιδερμίδα!

Τα after sun είναι η λύση σε μία αφυδατωμένη επιδερμίδα!

after sun

Αν η θάλασσα και ο ήλιος κάνει την επιδερμίδα σου να ξεραίνεται τότε σίγουρα χρειάζεσαι μία after sun κρέμα!

 

Όλοι θέλουμε να απολαύσουμε ανενόχλητοι τη θάλασσα και τον ήλιο. Πάντα χωρίς να ξεχνάμε το αντηλιακό μας. Ωστόσο, αυτή η έκθεση μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις για την επιδερμίδα σας. Το δέρμα σας ξεραίνει και αφυδατώνεται και ορισμένες φορές μία ενυδατική κρέμα δεν είναι αρκετή. Το πρόσωπο και το σώμα διψάει για παραπάνω ενυδάτωση! Και εκεί έρχονται τα after sun τα οποία θα κάνουν και πάλι την επιδερμίδα σας υγιή και λαμπερή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Σωτήρια beauty products που θα καταπραΰνουν και θα ανακουφίσουν το δέρμα σας.

 

Υπάρχουν διάφορα after sun προϊόντα στην αγορά είτε σε μορφή gel, είτε spray, είτε κρέμας. Περιέχουν έλαια και βιταμίνες τα οποία θα χαρίσουν την καλύτερη ενυδάτωση στο πρόσωπό και σώμα σας. Η δροσερή υφή τους είναι ότι χρειάζεστε αυτό το καλοκαίρι!

 

 Δείτε τη λίστα με τα after sun που σας προτείνουμε!

 

Η Biotherm κρέμα, για μετά τον ήλιο, ενυδατώνει βαθιά και διατηρεί το μαύρισμα. Έχει βιταμίνη Ε, φρουτώδη άρωμα και βοηθάει την επιδερμίδα να ανακουφιστεί από βλάβες που έχει υποστεί από τον ήλιο.

Courtesy of Attica

 

Το after sun gel της Apivita με αλόη, σύκο και πρόπολη είναι εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά και δροσίζει και ενυδατώνει.

Courtesy of Apivita

 

Με την Clinique κρέμα ενισχύετε την καταπράυνση και την επανόρθωση της επιδερμίδας σας μετά την έκθεση στον ήλιο.

after sun

Courtesy of Sephora

 

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας την ανακούφιση που χρειάζεται με αυτό το ισχυρό μαλακτικό βάλσαμο για μετά τη θάλασσα από Antipodes.

after sun

Courtesy of Antipodes

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.