Home / Beauty  / Η σωστή επαναφορά της επιδερμίδας μετά τη θάλασσα

Η σωστή επαναφορά της επιδερμίδας μετά τη θάλασσα

Ποια είναι τα βήματα για να επιτύχετε τη σωστή επαναφορά της επιδερμίδας του σώματος μετά από μέρες στην παραλία;

 

Κάποιοι γυρίσαμε από ένα τριήμερο στην παραλία και κάποιοι από τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές. Ακόμα και αν το μυαλό και η ψυχή μας ξεκουράζεται και ανανεώνεται μέσα από τις ημέρες μας στην παραλία δεν ισχύει το ίδιο και για την επιδερμίδα μας. Το αλάτι και ο ήλιος ταλαιπωρούν το σώμα μας, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το δέρμα μας είναι θαμπό και ξηρό και είμαστε αρκετά αφυδατωμένοι ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε. Η σωστή επαναφορά της επιδερμίδας του σώματος μπορεί να γίνει με μικρά και γρήγορα βήματα.

 

 

Ξεκινάμε με δυο σημαντικές και υγιείς συνήθειες. Καταναλώνουμε περισσότερο νερό και αφήνουμε πίσω μας ορισμένες διατροφικές επιλογές των διακοπών. Αντικαθιστούμε το πρόχειρο φαγητό και το αλκοόλ με φρούτα, λαχανικά και φυσικούς χυμούς. Η σωστή επαναφορά θα ξεκινήσει από μέσα προς τα έξω! Τις πρώτες δύο μέρες αποφεύγουμε το ζεστό μπάνιο και προτιμούμε το χλιαρό νερό. Extra tip! Μία κρυοθεραπεία στη μπανιέρα μας είναι ένα τέλειο energy boost για το σώμα μας!

Η ενυδάτωση είναι φυσικά το άλφα και το ωμέγα! Την ενισχύουμε όσο μπορούμε και τη συνοδεύουμε από μία ήπια απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα! Ακόμα και αν έχουμε γυρίσει από την παραλία, τα after sun είναι απαραίτητα για τη σωστή επαναφορά της επιδερμίδα μας! Αν ακολουθήσετε πιστά αυτά τα βήματα το δέρμα του σώματός σας θα είναι και πάλι λαμπερό, υγιές και ενυδατωμένο!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.