Home / Wellness  / Mind  / Τα 4 βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή στις φετινές διακοπές

Τα 4 βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή στις φετινές διακοπές

βιβλία διακοπές
Είναι καλοκαίρι, οι υψηλές θερμοκρασίες μας θέλουν να ξεφύγουμε από την πόλη -είσαι πολύ τυχερή αν ζεις κοντά στη θάλασσα- και κάπου ανάμεσα στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και όλα όσα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει, για να φύγεις ξέγνοιαστη, ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου! Ποια είναι τα summer essentials, εκτός από τα καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό; Φυσικά, τα βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

 

Διάβασε αποσπάσματα από τα best sellers βιβλία μου και βρες αυτό που μιλάει στην ψυχή σου, για να αρχίσεις το μαγικό ταξίδι της αλλαγής στη ζωή σου!

 

ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ

 

βιβλία αγάπη τώρα

 

Η Αληθινή Αγάπη Υπάρχει. Σε περιμένει να τη ζήσεις. Απλώς, επειδή είναι σπάνια και μοναδική, για να σου αποκαλυφθεί, χρειάζεται και από εσένα να λειτουργήσεις σπάνια και μοναδικά και να ακολουθήσεις επιλογές και μονοπάτια που στην αρχή μπορεί να σε “ξε-βολέψουν”, αλλά στη συνέχεια θα σε γοητεύσουν.

 

ΕΥ ΖΗΝ ΤΩΡΑ

 

 

Τι είναι αυτό που μας κρατάει μακριά από την αλλαγή και έτσι κρατιόμαστε μακριά από τη ζωή που θέλουμε να ζούμε; Ουσιαστικά, τι είναι αυτό που μας κρατάει πίσω από τα όνειρά μας;

Τι ζωή, λοιπόν, θέλουμε να ζούμε; Τι όνειρα έχουμε και πού θέλουμε να είμαστε σε έξι μήνες; Για να πετύχουμε τα όνειρά μας, θα πρέπει να γίνουμε άλλοι άνθρωποι.

Και εξηγώ τι εννοώ. Το όνειρο είναι, λοιπόν, κάπου μπροστά μας και εδώ, ακίνητος, είναι ο άνθρωπος που είμαστε σήμερα.

Και για να έρθει το όνειρο εδώ κοντά, θα πρέπει να πάμε προς το όνειρο. Που σημαίνει πως έχουμε να διανύσουμε μια διαδρομή. Για να φτιάξουμε το όνειρο, είναι σημαντικό να χτίσουμε.

 

ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ

 

 

Η αγάπη δεν είναι σύγκριση. Αγάπη σημαίνει να γίνομαι καλύτερος, να νικάω τις αδυναμίες μου, να περιορίζω τους φόβους μου, να μαθαίνω να αναπνέω, να ηρεμώ, να γαληνεύω.

Αυτά είναι τα μαθήματα που πρέπει να διδάξεις στον εαυτό σου. Το να μαθαίνεις να δίνεις χώρο και χρόνο σε εσένα και να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σε κάνει να διακοινωνείς καλύτερα τις βαθύτερες ανάγκες σου. Σε φέρνει πιο κοντά στο μοναδικό πράγμα που έχει αξία: να πετύχεις τα όνειρά σου!

Τίποτα δεν είναι άπιαστο, εξάλλου, αν έχεις καταφέρει να το ονειρευτείς!

 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΡΑ

βιβλία γυναίκα τώρα

Για ποιον λόγο είναι σημαντικό να βρεις τις αξίες σου; Είναι το κλειδί για να αντιληφθείς ξεκάθαρα τι θέλεις και γιατί το θέλεις.ΤΕίναι το κίνητρο για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Είναι το “why”, το πιο πίσω. Το για ποιον λόγο θέλεις να καταφέρεις αυτά που επιθυμείς. Είναι αυτά που θα σε σπρώξουν, που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Ασφαλώς, είναι η βάση για να χτίσεις το μέλλον σου. Ένα σημαντικό μέρος της προσωπικής πυξίδας σου.

 

Ποιο από τα βιβλία μου θα επιλέξεις να σε συντροφεύσει στις καλοκαιρινές σου διακοπές; Όποιο και να είναι, σε θαυμάζω που έχεις τα κότσια να θέλεις να δουλεύεις με τον εαυτό σου!

 

Είμαι δίπλα σου!

 

Μοναδικό δώρο από την Τζιλ!

Κάνε μια συνεδρία life coaching με έναν διαπιστευμένο life coach και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Κλείσε τη συνεδρία σου εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση εδώ.

 

Η Τζιλ Δούκα είναι διαπιστευμένη Master Certified Coach, βαθμίδα που την τοποθετεί ανάμεσα στους 2.000 κορυφαίους coaches παγκοσμίως, και συγγραφέας 4 best seller αυτοβελτίωσης, τα οποία μπορείς να βρεις εδώ.

Τζιλ Δούκα MBA, MCC
Master Certified Business and Leadership Coach by International Coaching Federation

[email protected]

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & leadership coach, διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως. Είναι η μόνη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρία βιβλία της “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” αγκαλιάστηκαν από το αναγνωστικό κοινό και έγιναν γρήγορα παγκόσμια Βest sellers. Είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών στο www.globalacademyofcoaching.com