Home / Wellness  / Mind  / Τζιλ Δούκα: Τα 3 βήματα για την επιτυχία!

Τζιλ Δούκα: Τα 3 βήματα για την επιτυχία!

επιτυχία
Επιτυχία στην καριέρα, την προσωπική ζωή, την προσωπική ανάπτυξη, τις σχέσεις, τις φιλοδοξίες μας. Ποια είναι τα 3 βήματα για να την κατακτήσουμε;

 

Σε κάθε τομέα της ζωής μας αναζητούμε την επιτυχία και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε κάθε έναν που την αναζητά, γιατί αυτό είναι που έχει σημασία. Να θέτουμε στόχους, να τους επιτυγχάνουμε και ύστερα να θέτουμε άλλους, ακόμα μεγαλύτερους!

 

Ανάμεσα στις δεκάδες ώρες διδασκαλίας, αλλά ακόμα και στις προσωπικές μου επαφές, συχνά με ρωτούν τι είναι αυτό που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι στη ζωή τους. Θέλοντας να δώσω όση υποστήριξη χρειάζεται σε κάθε έναν και κάθε μία από εσάς, για να πετύχετε όλους τους στόχους σας, θέλω να μοιραστώ τα 3 βήματα, που ακολουθούν όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι, ώστε να μπορέσεις κι εσύ να τα κάνεις βίωμά σου και να κινηθείς προς τον δρόμο για την επιτυχία.

 

βήματα επιτυχία

 

1. Αγάπα ό,τι κάνεις

Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Το πρώτο λιθαράκι, λοιπόν, που χρειάζεται να βάλεις στον μακρύ δρόμο για την επιτυχία, είναι σίγουρα να βρεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει να κάνεις. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένος με αυτό που ασχολείσαι. Να αισθάνεσαι άνετα και πως εκεί πραγματικά ανήκεις. Μόνο έτσι, θα μπορέσεις να χτίσεις πάνω σ’ αυτό!

 

2. Δούλεψε σκληρά

Αφού βρεις τον τομέα που πραγματικά αγαπάς, έρχεται η σκληρή δουλειά. Δούλεψε πραγματικά πάνω σ’ αυτό, αφιέρωσε χρόνο να το μάθεις και γίνε ο καλύτερος/η καλύτερη μέσα σε αυτό. Κάνε τον εαυτό σου να ξεχωρίζει με τη δουλειά και τις γνώσεις σου.

 

3. Χτίσε σχέσεις

Βρες ανθρώπους που αγαπούν και εκείνοι αυτό που κι εσύ αγαπάς να κάνεις και χτίσε μαζί τους βαθιές, ειλικρινείς σχέσεις. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που τρέφετε την ίδια αγάπη για τη δουλειά. Να είσαι σίγουρος/η πως ακόμα και μια απλή συζήτηση μαζί τους στο τηλέφωνο, για κάτι φαινομενικά άσχετο, μπορεί να σε εξελίξει. Εξίσου σημαντικό είναι να μοιράζεστε γνώσεις και εμπειρίες.

 

Ποιο είναι το πρώτο βήμα που θα κάνεις, αναζητώντας τη δική σου επιτυχία; Δούλεψε με τον εαυτό σου, απόκτησε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι και ξεκίνα να χτίζεις τον δρόμο για τη δική σου μοναδική επιτυχία σε κάθε τομέα της ζωής σου, έχοντας δίπλα σου έναν life coach, που θα σε βοηθήσει να περπατήσεις στον δρόμο που εσύ έχεις επιλέξει.

 

Η Τζιλ Δούκα είναι διαπιστευμένη Master Certified Coach, βαθμίδα που την τοποθετεί ανάμεσα στους 2.000 κορυφαίους coaches παγκοσμίως, και συγγραφέας 4 bestseller αυτοβελτίωσης. Μοναδικό δώρο από την Τζιλ: Κάνε μία συνεδρία life coaching με έναν διαπιστευμένο life coach και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Κλείσε τη συνεδρία σου εδώ.

 

Τζιλ Δούκα MBA, MCC

Master Certified Business and Leadership Coach by International Coaching Federation.

Διαπιστευμένη lifecoach στο 4% των coaches παγκοσμίως από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching.

Βραβευμένη συγγραφέας παγκόσμιων bestseller “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα”, “Ξαφνικά Τώρα” και “Γυναίκα Τώρα”.

Ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών www.globalacademyofcoaching.com.

[email protected]

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & leadership coach, διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως. Είναι η μόνη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρία βιβλία της “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” αγκαλιάστηκαν από το αναγνωστικό κοινό και έγιναν γρήγορα παγκόσμια Βest sellers. Είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών στο www.globalacademyofcoaching.com