Home / Beauty  / Τα 3 must βήματα για να είσαι η πιο λαμπερή σήμερα!

Τα 3 must βήματα για να είσαι η πιο λαμπερή σήμερα!

3 on the go steps για να έχεις λαμπερό μακιγιάζ στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

 

Η μέρα που περιμέναμε έφτασε. Το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι γεγονός και πρέπει να είστε οι πιο λαμπερές παρουσίες. Outfit, μαλλιά, παπούτσια, καλή διάθεση και φυσικά glam make up! Ακόμα και αν φαίνεται κάτι δύσκολο και ακατόρθωτο είναι πολύ πιο εύκολο από όσο πιστεύουμε. Με 3 βήματα μπορείτε να αποκτήσετε το πιο λαμπερό μακιγιάζ και να ξεχωρίσετε!

 

Αποδεχτείτε τη νέα χρονιά με τη λάμψη που της αξίζει!

 

♥ Step 1: Αφού τελειώσει το τελετουργικό του skin care, δώστε προσοχή στην καλή εφαρμογή του foundation και της πούδρας. Προσθέστε highlighter και κάντε τα “κοψίματα” όσο πιο φυσικά γίνεται.

 

 

♥ Step 2: Τα μάτια σας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εορταστικού μακιγιάζ. Χρώματα, glitter, πολλές στρώσεις μάσκαρα, ασημί ή χρυσό, smoky eyes και eyeliner πρέπει να πρωταγωνιστούν. Με disco vibes στα μάτια σας θα έχετε το πιο σαγηνευτικό βλέμμα!

 

 

♥ Step 3: Μη ξεχνάτε τα χείλη. Ένα φλογερό κόκκινο θα είναι πάντα μία fabulous επιλογή. Ωστόσο, φέτος την τιμητική τους έχουν και οι αποχρώσεις του μοβ ή οι nude.

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.