Home / Beauty  / Αυτές τις ημέρες μη ξεχνάς να περιποιείσαι το πρόσωπό σου!

Αυτές τις ημέρες μη ξεχνάς να περιποιείσαι το πρόσωπό σου!

Η περιποίηση του προσώπου δεν πρέπει να σταματάει ούτε τις γιορτινές μέρες.

Τις ημέρες των διακοπών χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμαστε και διασκεδάζουμε. Ωστόσο, είναι μία περίοδος που ταλαιπωρούμε το πρόσωπό μας αρκετά και πολλές φορές παραλείπουμε την skin care ρουτίνα μας. Παράλληλα, η διατροφή και ο ύπνος διαταράσσονται και αυτό θα έχει αναμφισβήτητα κακές επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας μετέπειτα. Η μόνη λύση είναι να μείνουμε πιστές στη ρουτίνα περιποίησης.

Δε ξεχνάμε να ξεβαφόμαστε πριν κοιμηθούμε με το cleanser! Φοράμε ενυδατική, serum και lip balm κάθε μέρα για να προστατευτούμε και από το κρύο. Όποτε βρούμε χρόνο προχωράμε στη διαδικασία της απολέπισης και εφαρμόζουμε μάσκες, σπιτικές ή μη. Θα ξεκουράσουν και ανανεώσουν το δέρμα αμέσως.

Η περιοχή των ματιών θέλει και αυτή τη δικιά της φροντίδα, με κρέμες και μάσκες. Τέλος, πίνουμε όσο περισσότερο νερό μπορούμε και απολαμβάνουμε στο έπακρο αυτές τις ημέρες!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.