Home / Beauty  / Πώς θα πετύχεις super glam, καλοκαιρινά looks;

Πώς θα πετύχεις super glam, καλοκαιρινά looks;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των festival και των βραδινών εξόδων. Τα trends του μακιγιάζ έχουν ως επίκεντρο τα super glam looks!

 

Αυτό το καλοκαίρι θέλουμε να εντυπωσιάσουμε και να νιώσουμε λαμπερές! Η Soul Rockers make up team μάς δίνει τα δικά της μικρά μυστικά για super glam looks, που σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα.

 

Graphic & neon eyes

Το κλασικό eyeliner αντικαθίσταται από neon χρώματα, είτε στη μορφή του διαχρονικού cat eye σχήματος, είτε σε graphic ή 70s style. Μπορείτε να σχεδιάσετε ακόμα και στους κροτάφους, ιδανικά με συνδυασμούς neon χρωμάτων, που θα κερδίσουν την παράσταση στα καλοκαιρινά parties. Ειδικά κάτω ένα απο black light!

 

 

Μultichrome σκιές

Ένα άλλο ισχυρό trend του 2022 είναι οι multichrome σκιές. Καθώς το φως χτυπάει το βλέφαρο από διαφορετικές γωνίες, εμφανίζονται πολλά φανταστικά χρώματα, που σβήνουν το ένα μέσα στο άλλο άψογα, τραβώντας όλα τα βλέμματα!

 

 

Monochromatic look

Καλοκαίρι σημαίνει χρώμα! Έντονες αποχρώσεις στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα. Υπέροχα μονοχρωματικά eye looks ή με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, για έντονο και κεφάτο αποτέλεσμα. Ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες θα απογειώσει το look!

 

 

Bronze smokey eye

Διαχρονικό αλλά ιδιαίτερα αγαπημένο, το μπρονζέ smokey eye. Σαγηνευτικό, πλούσιο και εξαιρετικά sexy, μεσουράνησε φέτος στις πασαρέλες των καλοκαιρινών collection. Κομψό και πάντα επίκαιρο, θα αναδείξει τη femme fatale, που κρύβετε μέσα σας!

 

 

‘Οποιο look κι αν διαλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε εκπληκτικά και θα εντυπωσιάσετε αυτό το καλοκαίρι!

 

 

Ειρήνη Κανδαράκη

Nail & MUA, Soulrockers make up team

 

 

Οι σπουδές μου στην τέχνη του μακιγιάζ, όπως επίσης και στη χημεία/μικροβιολογία, μου δίδαξαν πολλά. Σαν δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, μου έμαθαν να προσεγγίζω από τη μια τα πράγματα με φαντασία και θέληση για έκφραση και από την άλλη με λογική και αποτελεσματικότητα. Θα χαρώ πολύ να ανακαλύψουμε μαζί τα trends κάθε εποχής!

 

Soulrockers make up team

IG: soulrockersmakeup

FB: @soulrockersmakeup

 

[email protected]

Έχοντας ως εργαλείο την αγάπη τους για το μακιγιάζ, η Μάχη Σαρφάτη και η Ελένη Οικονομάκου δημιουργούν εδώ και πολλά χρόνια εικόνες, κάνοντας πιο όμορφες όσες γυναίκες τις εμπιστεύονται. Μέσα από το COZYVIBE.gr, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο beauty tips, νέες τάσεις και πολλά ακόμα μυστικά ομορφιάς.