Home / Beauty  / Οι πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ για το 2022

Οι πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ για το 2022

new trends makeup
Το 2022, βρίσκεται σε απόσταση, μόλις μίας ανάσας και οι φωτεινοί τόνοι στο μακιγιάζ φαίνεται, να έχουν ήδη την τιμητική τους, για τη νέα χρονιά.

 

Μέσα από τον εγκλεισμό, των προηγούμενων δύο ετών οι άνθρωποι βρήκαν την ευκαιρία, να αναπτύξουν δημιουργικές διεξόδους, προκειμένου να περάσουν όσο τον δυνατόν πιο ευχάριστα το χρόνο τους. Η ομορφιά, δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πειραματίστηκαν με το μακιγιάζ. 

 

Αυτοί οι πειραματισμοί, που έφεραν στην επιφάνεια τα έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα, θα κυριαρχήσουν και το 2022. 

 

Δες παρακάτω τις πιο hot τάσεις!

 

◊ Glittery Lids

Με την εμφάνιση της Zendaya, ως κύρια έμπνευση, η προσέγγιση στη glitter επικάλυψη της κουπαστής, των ματιών με διακριτικά στρας, θα έχει την τιμητική της.

 

Y2K Overlined Lips

 

Αγκαλιάστε την πρώιμη τάση που απαιτεί, μόνο lipliner, το οποίο, μπορείτε να συμπληρώσετε με απαλό ροζ γυαλιστερό lipgloss.

 

 

Skin-Forward Foundation

 Αφήστε το δέρμα σας να αναπνεύσει και υποδεχτείτε τη φυσική λάμψη με ελάχιστο foundation. Αυτή είναι άλλωστε μία από τις πιο hot τάσεις του νέου έτους!

 

Graphic Eyeliner

 

To more is more κυριαρχεί στις τάσεις για το eyeliner!

 

Κόκκινα μάγουλα

 

 

Παρά το γεγονός, ότι τα τελευταία χρόνια τα πιο σκοτεινά μάγουλα ήταν τάση, δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός, ότι πολλοί προσπαθούν, να βάλουν χρώμα όπου είναι δυνατό αυτό να συμβεί. Τα κόκκινα μάγουλα, έγιναν γρήγορα μία νέα δημοφιλής τάση.

 

 

Εσύ τι θα επιλέξεις;
 

 

[email protected]

“But how could you live and have no story to tell?” ― Fyodor Dostoevsky, White Nights