Home / Fashion  / Τα φετινά μαγιό μας θα είναι σχεδιασμένα από τη Gigi Hadid

Τα φετινά μαγιό μας θα είναι σχεδιασμένα από τη Gigi Hadid

Η Gigi Hadid σχεδιάζει μαγιό για το brand Frankies Bikinis και υπογράφει τα φετινά μαγιό μας. Δείτε τα φανταστικά σχέδια.

 

 

Φέτος θα φοράμε μαγιό σχεδιασμένα από τη Gigi Hadid. Το supermodel αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Μέσα από το καινούργιο της project υπογράφει τα φετινά μαγιό μας και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Συνεργάστηκε με το brand Frankies Bikinis για τη συλλογή Americana, εμπνευσμένη από τις αγροτικές ρίζες του μοντέλου από την Πενσυλβάνια. Κυριαρχούν οι φιόγκοι, τα βολάν, τα εμπριμέ, τα floral και το καρό.

 

 

“Η Gigi είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για εμένα και πάντα με εμπνέει. Είναι δημιουργική, εργατική, ευγενική και στοργική. Και ο συνδυασμός αυτών των απίστευτων χαρακτηριστικών προσωπικότητας με τη βαθιά ριζωμένη φιλία μας είναι αυτό που πραγματικά έκανε αυτήν τη συλλογή μοναδική και διασκεδαστική. Όχι μόνο δημιουργήσαμε μαζί τα φετινά μαγιό του brand, αλλά και διασκεδάσαμε”, δήλωσε η ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια της μάρκας, Francesca Aiello.

 

 

“Σχεδιάσαμε αυτήν τη συλλογή με τόση αγάπη και πιστεύω ότι πραγματικά λάμπει! Δώσαμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες στα υφάσματα, στα prints και στα στυλ που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε. Τόσο ο Frank όσο και εγώ έχουμε πολύ κοινωνικές ζωές, αλλά είμαστε, επίσης, άνρθωποι που αγαπάμε πολύ το σπίτι μας. Και η συλλογή πραγματικά ενσαρκώνει και τις δυο πλευρές μας”, δήλωσε το supermodel.

 

 

Τα φετινά μαγιό μας με την υπογραφή της Gigi Hadid θα κυκλοφορήσουν στις 11 Μαΐου!

 

www.frankiesbikinis.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.