Home / Fashion  / Η Gigi Hadid στη νέα καμπάνια του Self Portrait

Η Gigi Hadid στη νέα καμπάνια του Self Portrait

Gigi Hadid

Το supermodel Gigi Hadid πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του brand Self Portrait, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

 

 

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 το brand Self Portrait είχε επιλέξει για πρωταγωνίστρια τη Bella Hadid. Τώρα για την καινούργια καμπάνια, για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, η εταιρεία ρουχισμού επέλεξε την άλλη αδερφή Hadid, την Gigi. Περπατώντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης το supermodel φοράει όλα τα ξεχωριστά κομμάτια της τελευταίας συλλογής. Στις φωτογραφίες που τράβηξε η Zoë Ghertner, η Gigi γοητευτική και μελαγχολική αναδεικνύει τα φανταστικά σχέδια. Ένα χρυσόκαρό set, ένα strapped nude φόρεμα και ένα δαντελένιο φόρεμα.

 

 

“Πάντα ήθελα να αποθανατίσω μία μέρα στη ζωή της γυναίκας του Self Portrait. Όταν εξερευνούσα πώς θα παρουσιάσουμε καλύτερα τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 μία βόλτα στη Νέα Υόρκη ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Η Gigi Hadid ήταν η τέλεια γυναίκα για να υλοποιήσει αυτήν την ιδέα. Με το ελεύθερο πνεύμα της έφερε μία αβίαστη ενέργεια σε αυτήν την καμπάνια. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη συλλογή για μένα, γειωμένη στις βασικές αξίες του brand. Οπότε το να μπορώ να μοιραστώ αυτήν την ιστορία με την Gigi είναι ένα αληθινό όνειρο”, δήλωσε ο Han Chong, Creative director του οίκου.

 

 

Ανακαλύψτε την καμπάνια και τη νέα συλλογή μέσα από το official site!

www.selfpotrait.com

 

Gigi Hadid

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.