Home / Lifestyle  / Celebrities  / Το Guest in Residence της Gigi Hadid έρχεται σύντομα!

Το Guest in Residence της Gigi Hadid έρχεται σύντομα!

Guest in Residence

Η Gigi Hadid ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του πρώτου της brand. Το Guest in Residence έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου!

 

“Μία εβδομάδα μακριά από το πρώτο μου brand! Ως ιδρυτής, creative director και λάτρης του al things cozy είμαι τόσο χαρούμενη που επιτέλους μοιράζομαι μαζί σας τα νέα! Το Guest in Residence κυκλοφορεί επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου αυτού του έτους!”, ανακοίνωσε η Gigi Hadid με ένα post στο Instagram.

 

Λαμβάνοντας υπόψιν τα stories και τη λεζάντα της ανακοίνωσης το brand του brand του supermodel θα περιλαμβάνει knitwear. Το Guest in Residence φέρνει το πλεκτό ως πρωταγωνιστή με κυρίαρχο ύφασμα το κασμίρι σε top and bottom sets. Μέσα από τα teaser stories είδαμε τη Gigi Hadid σε ρόλο σχεδιαστή! Η ίδια δήλωσε ότι δούλεψε γι αυτό με πολύ αγάπη και ανυπομονεί να το μοιραστεί με το κοινό. Κάτω από τα posts υπάρχουν χιλιάδες ενθαρρυντικά σχόλια τόσο από επώνυμους, όσο και από fans. Δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το brand και ποιο θα είναι το εύρος των τιμών. Τα καλά νέα είναι ότι θα είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα!

 

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα ανακαλύψουμε το νέο επαγγελματικό βήμα της Gigi Hadid! Πιστεύουμε ότι θα φέρει κάτι πολύ stylish και comfy! Can’t wait!

All photos source Instagram

 

guestinresidence.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.