Home / Fashion  / Ανακαλύψτε τη Louis Vuitton SS22 eyewear collection

Ανακαλύψτε τη Louis Vuitton SS22 eyewear collection

Κυκλοφόρησε η Louis Vuitton SS22 eyewear collection μαζί με τη Millie Bobby Brown, την Karlie Kloss και την Lous and the Yakuza.

 

Καθώς προετοιμαζόμαστε για τις πιο ζεστές μέρες, απαραίτητη προσθήκη στο καθημερινό styling είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ο οίκος Louis Vuitton κυκλοφόρησε τα καινούργια του σχέδια, δίνοντας τις δικές του προτάσεις. Στη Louis Vuitton SS22 eyewear καμπάνια πρωταγωνιστούν η Millie Bobby Brown, η Karlie Kloss και η Lous and the Yakuza. Στην καμπάνια εντοπίζουμε τα πιο πρόσφατα γυαλιά ηλίου του φημισμένου οίκου μόδας. LV Moon Cat Eye, LV Moon Square και LV Link Square. Κάθε κομμάτι περιλαμβάνει το λογότυπο του οίκου αποτυπωμένο σε χρυσό.

 

 Louis Vuitton SS22 eyewear

 

Αυτή η Louis Vuitton SS22 eyewear καμπάνια σηματοδοτεί το ντεμπούτο της πρωταγωνίστριας του Stranger Things στα πολυτελή αξεσουάρ μόδας. Την καμπάνια επιμελήθηκε ο φωτογράφος Steven Meisel, ενώ τα σχέδια φέρουν την υπογραφή του creative director του οίκου για τη γυναικεία σειρά. Τώρα, όλα τα κομμάτια είναι διαθέσιμα τόσο στο official site, όσο και σε φυσικά καταστήματα. 

 

 Louis Vuitton SS22 eyewear

 

“Γνώρισα τον Nicolas Ghesquière πριν από έξι χρόνια και από τότε είμαι θαυμάστρια της δουλειάς του με τη Louis Vuitton. Σήμερα, είμαι περήφανη και νιώθω μεγάλη τιμή που γίνομαι μέλος της οικογένειας Louis Vuitton. Πραγματικά, είναι μια στιγμή που μου φαίνεται ακόμα απίστευτη! Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη”, δήλωσε η νεαρή ηθοποιός.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.