Home / Fashion  / Φθινόπωρο 2022: Τι θα φορέσουμε part1!

Φθινόπωρο 2022: Τι θα φορέσουμε part1!

Φθινόπωρο 2022

Τα styles που δε θα σταματάμε να φοράμε αυτήν τη σεζόν! Φθινόπωρο 2022 με trends που άφησαν εποχή και συνεχίζουν!

 

Κάθε νέο ξεκίνημα είναι αγχωτικό, αλλά πάντα φρέσκο και αναζωογοννητικό. Λίγο πριν ξεκινήσει μία καινούργια σεζόν αναλαμβάνουμε το fashion πρόγραμμά της. Τι θα φορέσουμε φέτος, τι είναι in style, ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις και πώς πρέπει να φορέσουμε την κάθε μία; Δεκάδες ερωτήματα μάς κατακλύζουν καθώς στεκόμαστε έξω από τη ντουλάπα μας. Το φθινόπωρο 2022 θα είναι μαγικό γιατί τα styles είναι καλύτερα από ποτέ! Οι χρυσές εποχές της μόδας ανανεώνονται και κάθε iconic τάση λαμβάνει την πιο υπέροχη σύγχρονη ματιά!

 

Ξεκινάμε με το πρώτομέρος για το κεφάλαιο Φθινόπωρο 2022: Τι θα φορέσουμε! Σας προτείνουμε να κρατήσετε σημειώσεις και να τις εφαρμόσετε από τις πρώτες αγορές σας για τη νέα σεζόν!

 

Ξεκινάμε με τη Y2K αισθητική! Relaxed κομμάτια, low rise γραμμές, cargo, tank tops, jeans, έντονα χρώματα, mini φούστες, T-shirts με logo, crochet και sexy tops! Dua Lipa και Bella Hadid ανέδειξαν φανταστικά αυτό το στυλ!

 

Barbie core once again! Ναι το ροζ δεν πρόκειται να φύγει γρήγορα! Η ανακοίνωση για την κυκλοφορία της ταινίας Barbie ανέδειξε το pink στο απόλυτο χρώμα της χρονιάς. Tip! Ένα bubble pink blazer είναι η τέλεια επιλογή!

 

Oversized jackets! Διαλέξτε ένα 90s leather jacket. Φορέστε ένα bomber jacket με αναφορές στο αεροπορικό style. Ή ένα motorcycle jacket μαζί με γάντια και καπέλο!

https://www.instagram.com/p/CZc9uJMNINS/

 

Φθινόπωρο 2022 σημαίνει πλεκτά! Σταθερά αγαπημένο item της σεζόν! Ξεκινάμε με ελαφριά cardigans και καταλήγουμε με πουλόβερ. Το πρώτο brand της Gigi Hadid θα είναι με knitwear και αυτό σημαίνει ότι η τάση είναι ήδη hot.

Κορσές. Αν αναρωτιέστε τι να φορέσετε φέτος για ένα sexy look ή για ένα night out ο κορσές είναι must. Αγκαλιάζει το σώμα μοναδικά!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.