Home / Fashion  / Τα ριγέ παντελόνια αξίζουν την προσοχή μας!

Τα ριγέ παντελόνια αξίζουν την προσοχή μας!

ριγέ παντελόνια

Μετά τα ριγέ πουκάμισα επέστρεψαν και τα ριγέ παντελόνια! Δείτε πώς μπορείτε να τα εντάξετε στο στυλ σας!

 

Το quiet luxury ή old money styling έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο trending. Κομψά, elevated και minimal κομμάτια που θα σας αναδείξουν stylish, θηλυκή και απίστευτα εντυπωσιακή. Το ριγέ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναδείξετε αυτήν την αισθητική. Μετά τα ριγέ πουκάμισα που έχουν γίνει απίστευτα viral, ήρθε η στιγμή να υιοθετήσουμε και τα ριγέ παντελόνια. Chic και effortless σύνολα με έναν πιο fresh τρόπο.

 

 

Με τα ριγέ παντελόνια θα δώσετε μία σοφιστικέ διάθεση στο στυλ σας, καθώς αποτελούν ένα hero piece κομμάτι που υπηρετεί μία πιο clean αισθητική. Μπορούν να φορεθούν και σε μία formal έξοδο, αλλά και να γίνουν το on the go παντελόνι σας, όπως τα jeans. Πώς μπορείτε να το φορέσετε; Με tank tops για μία πιο sexy εμφάνιση. Ριγέ total outfit με κάποιο πουκάμισο ή tank top. Tα vests και τα πουκάμισα είναι σίγουρα οι πιο luxury τρόποι για να φορέσετε ένα striped παντελόνι. Loafers και μπαλαρίνες θα απογειώσουν την εμφάνισή σας! Παράλληλα, οι straw bags, των οποίων η εποχή καταφτάνει, θα ταιριάξουν υπέροχα με αυτού του είδους παντελόνια.

 

 

 

Shop the trend!

 

H&M

 

Marks & Spencer

 

Max&Co

 

Woera

 

Nk

ριγέ παντελόνια

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.