Home / Fashion  / Η Chanel Cruise 2023/2024 τιμά την αίγλη του Hollywood

Η Chanel Cruise 2023/2024 τιμά την αίγλη του Hollywood

Chanel Cruise 2023
Η Chanel Cruise 2023/2024 μάς ταξίδεψε πίσω στην αίγλη του λαμπερού Hollywood, με δημιουργίες που φέρουν την υπογραφή της Creative Director του οίκου, Virginie Viard.

 

Προκειμένου να αναβιώσει το πνεύμα του παλιού κινηματογράφου του Hollywood,.η Chanel Cruise 2023/2024 πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό studio Paramount, στο Los Angeles, καταφέρνοντας,.έτσι, να συνδυάσει περίτεχνα τον κόσμο της μόδας, με τον αθλητισμό και το σινεμά.

 

   

 

Η επίδειξη φάνηκε να εξέπληξε τους προσκεκλημένους, με σιλουέτες που είχαν άμεσες αναφορές στο ενεργητικό πνεύμα των 70s και 80s,.αλλά και με catwalk εμφανίσεις που ύμνησαν τη γοητεία των δεκαετιών του 1920 και του 1930. Η Chanel Cruise 2023/2024 ήταν.μία ευφάνταστη εξερεύνηση της ιστορικής πορείας του οίκου, μέσα από τη ματιά της Virginie Viard.

 

 

Η συλλογή θέλησε να τιμήσει τα σχέδια της ίδιας της Coco Chanel,.η οποία είχε υπηρετήσει, ως.designer, τον χώρο του κινηματογράφου,.με πολλές costum design δημιουργίες της να πρωταγωνιστούν σε ταινίες του Hollywood.

 

Chanel Cruise 2023/2024    

 

Ανάμεσα σε ένα αφιέρωμα στη γοητεία των μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, στον κόσμο της διασκέδασης με αερόμπικ,.σε αθλήματα και πατινάζ, ανάμεσα στο όνειρο από τη μια και το τι θέλεις να φορέσεις από την άλλη, όλα είναι θέμα ισορροπίας. Η ιδέα είναι να προσφέρουμε μια ανάσα φρέσκου αέρα, ένα ταξίδι, μια ανάλαφρη και χαρούμενη φαντασίωση”, ανέφερε η Viard σχετικά με την επίδειξη.

 

Chanel Cruise 2023

 

Στην πρώτη σειρά του show παρευρέθηκαν οι Kristen Stewart, Margot Robbie, Rose Byrne,.Sofia Coppola, Paris Hilton, Kim Petras και Kris Kardashian,.θαυμάζοντας αυτό το μαγευτικό ταξίδι πίσω στον χρόνο, με την υπογραφή της Virgienie Viard.

 

Ανακαλύψτε την επίδειξη 

 

 

 

chanel.com 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada