Home / Fashion  / Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Τα αξεσουάρ
Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που μάς φέρνει πιο κοντά στα παιδικά μας χρόνια, στα χρόνια της ανεμελιάς. Είναι μία εποχή που δε χρειάζεται να σκεφτόμαστε και πολύ και που όλα έρχονται φυσικά. Ένα καλοκαιρινό look δε χρειάζεται να είναι υπερφορτωμένο και, κατά επέκταση, υπερβολικό. Είτε είμαστε minimal είτε όχι, τα καλοκαιρινά outfits, θέλοντας και μη, έχουν μία ανεμελιά και μία ανεπιτήδευτη απλότητα. Και αυτή η ανεμελιά έρχεται με πολλά πλεονεκτήματα.

 

Στις καλοκαιρινές μας εξόδους-και ειδικά στις διακοπές- έχουμε το “ελεύθερο” να φορέσουμε ένα απλό φόρεμα, μία αέρινη παντελόνα ή, ακόμα, ένα απλό λευκό top με ένα λινό shorts. Τι είναι αυτό, όμως, που θα κάνει τη διαφορά; Πόσες φορές έχεις ακούσει ότι τα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά ένα σύνολο και να το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον; Η απάντηση είναι πολλές. Και αυτό δεν είναι τυχαίο.

 

Ποια είναι όμως τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν μία ανέμελη καλοκαιρινή εμφάνιση;

 

Hair acessories

Τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού όλες μας προσπαθούμε να μείνουμε μακριά από προϊόντα styling, όπως πρέσες ισώματος και πιστολάκια μαλλιών. Εξάλλου, τα φυσικά μαλλιά και τα beach waves ταιριάζουν με κάθε καλοκαιρινό outfit. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά αξεσουάρ μαλλιών, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή μας. Μπαντάνες, hair rings, στέκες ακόμα και λουλούδια στα μαλλιά θα δώσουν μία αέρινη διάθεση, ιδανική για τις διακοπές σου.

 

 

Grande κοσμήματα

Τα grande κοσμήματα ήταν πάντοτε ένας από τους πιο κομψούς τρόπους να αναβαθμίσεις ένα minimal outfit, ενώ ταιριάζουν απόλυτα στα βραδινά looks στο νησί. Φέτος, οι τάσεις υμνούν την υπερβολή στα κοσμήματα τόσο σε σκουλαρίκια, όσο σε κολιέ και δακτυλίδια. Εξάλλου, όταν έχουμε επιλέξει ένα απλό φόρεμα, τι καλύτερο από το να το εμπλουτίσουμε με εντυπωσιακά κοσμήματα;

 

 

 

Minimal sandals

Μπορεί τα chunky υποδήματα να βρίσκονται ακόμα ψηλά στη λίστα των κορυφαίων shoe trends, ωστόσο τα minimal σανδάλια επανέρχονται δυναμικά. Εκτός από την άνεση, ταιριάζουν άψογα με φορέματα, αλλά και παντελόνες, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για τη βαλίτσα των διακοπών μας.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @shaymitchell

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada