Home / Good Life  / Ταξιδεύοντας στο συναρπαστικό Σαν Φρανσίσκο!

Ταξιδεύοντας στο συναρπαστικό Σαν Φρανσίσκο!

Η σύγχρονη τέχνη και ο πολιτισμός συναντιούνται σε αυτήν την πόλη της Αμερικής. Το Σαν Φρανσίσκο δεν απογοητεύει ποτέ!

 

Από τη bucket list σου για τη χώρα της Αμερικής δεν πρέπει να λείπει το Σαν Φρανσίσκο! Μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις που θα κάνει την ταξιδιωτική σου εμπειρία αξέχαστη! Οι λόγοι που πρέπει να το επισκεφτείς είναι πολλοί και εμείς θα σου δείξουμε τους πιο σημαντικούς! Ας ξεκινήσουμε το νοερό ταξίδι μας! Η επίσκεψη σου πρέπει να ξεκινήσει από το Pier 39. Πρόκειται για μία προβλήτα που περιλαμβάνει καταστήματα εστίασης, αγορών και διασκέδασης, αξιοθέατα και φανταστική θέα! Το Aquarium of the Bay προσφέρει ένα εκπληκτικό σκηνικό της υδρόβιας ζωής κάτω από την επιφάνεια του κόλπου.

 

 

Θέα θα απολαύσετε και στη Golden Bridge, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επτά σύγχρονα θαύματα του κόσμου. Πάνω από 20 εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο επισκέπτονται το Golden Gate Park. Περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, όπως ο Ιαπωνικός Κήπος Τσαγιού, ο Βοτανικός Κήπος, το Μουσείου de Young και η Ακαδημία Επιστημών της Καλιφόρνια. Ένα ακόμα ενδιαφέρον fact για το Σαν Φρανσίσκο είναι ότι εκεί δημιουργήθηκε η πρώτη China town στον κόσμο!

 

 

Από το ταξίδι σου δεν πρέπει να λείπει ο περίπατος στον πιο στραβό δρόμο του κόσμου, τον Lombard Street. Ο δρόμος διαθέτει στενές στροφές, σπίτια πολύ μεγάλης αξίας και ευωδιαστούς κήπους. Σε μία από τις απέναντι όχθες βρίσκεται το νησί του Αλκατράζ, οι επισκέψιμες διάσημες φυλακές, στις οποίες βρέθηκαν κατάδικοι όπως ο Αλ Καπόνε. Απολαύστε τη φύση στους τεράστιους κήπους, όπως τους Yerba Buena, στα πάρκα, στον ζωολογικό κήπο και στο Angel Island.

 

 

Χτισμένο για να τιμήσει τη μνήμη των Καλιφορνέζων στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους στον Α’ Π.Π., το Legion of Honor παρουσιάζει μία συλλογή με περισσότερα από 4.000 χρόνια αρχαίας και ευρωπαϊκής τέχνης. Τέλος, ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους να εξερευνήσετε την πόλη είναι με ένα από τα τελεφερίκ!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.