Home / Good Life  / Τα δέκα πιο ρομαντικά εστιατόρια του κόσμου!

Τα δέκα πιο ρομαντικά εστιατόρια του κόσμου!

ρομαντικά εστιατόρια

Μία μέρα πριν τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, παρουσιάζουμε τα δέκα πιο ρομαντικά εστιατόρια του κόσμου, με το πρώτο της λίστας να βρίσκεται στην Ελλάδα!

 

Στις 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο, μία μέρα του έρωτα και της αγάπης. Μία ρομαντική απόδραση και ένα γεύμα σε ένα υπέροχο εστιατόριο είναι δύο αποδεδειγμένα πετυχημένοι τρόποι εορτασμού της πιο ρομαντικής γιορτής. Φανταστικό φαγητό, εκπληκτική φιλοξενία και σκηνικά που κόβουν την ανάσα συνθέτουν αξέχαστες στιγμές για εσάς και το ταίρι σας. Αυτή η ημέρα είναι αφορμή για να κάνετε κάτι διαφορετικό, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή μία εκδρομή και φυσικά να γευτείτε πιάτα που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά! Όλα αυτά μέσα από τα δέκα πιο ρομαντικά εστιατόρια του κόσμου!

 

Photo Kanoun Restaurant

 

Μία από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες, το Big 7 Travel δημοσίευσε μία λίστα με τα δέκα πιο ρομαντικά εστιατόρια. Με πολύ χαρά βλέπουμε ότι πρώτο στη λίστα είναι το Ambrosia Restaurant στη Σαντορίνη, κάτι που αποδεικνύει πόσο όμορφο είναι το νησί και τον χειμώνα. Το Kanoun Restaurant στο Μαρόκο και το Nautica Restaurant στην Κροατία συμπληρώνουν την 3αδα! Γεύματα φτιαγμένα με αγάπη σε ρομαντικά εστιατόρια που την υμνούν όχι μόνο του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά κάθε μέρα. Δείτε την top 10 λίστα.

 

Photo Nautica Restaurant

 

1. Ambrosia Restaurant – Santorini, Greece
2. Kanoun Restaurant – Atlas Mountains, Morocco
3. Nautika Restaurant – Dubrovnik, Croatia
4. La Tour D’Argent – Paris, France

5. Sentido Norte – Costa Rica
6. Sheesh Mahal – Udaipur, India
7. Junon – Hong Kong
8. Walking on the Cloud – Seoul, South Korea
9. Clos Maggiore – London, UK
10. Different Pointe of View – Phoenix, US

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.