Home / Cozyhome  / Architecture  / Στη Μελβούρνη κατοικεί ο Φτερωτός Θεός!

Στη Μελβούρνη κατοικεί ο Φτερωτός Θεός!

Ο interior designer Greg Natale δημιούργησε ένα μοναδικό project στη Μελβούρνη, εμπνευσμένος από ένα ταξίδι του στο Παρίσι.

 

Όταν ο Αυστραλός interior designer, Greg Natale, κλήθηκε να αναλάβει ένα νέο project στη Μελβούρνη, έλειπε σε ταξίδι στο Παρίσι. Αυτό υπήρξε και η βασική έμπνευσή του για τη διαμόρφωση μιας κατοικίας, της οποίας οι ιδιοκτήτες διαθέτουν γνωστή αλυσίδα κοσμημάτων.

 

Τα χρώματα των πολύτιμων λίθων, το ροζ, το μπορντό, αλλά και ο χρυσός, κυριαρχούν σε αυτήν την ξεχωριστής αισθητικής κατοικία, με έντονα τα Art Deco στοιχεία.

 

Melbourne

Στην τραπεζαρία οι βελούδινες Jonathan Adler καρέκλες σε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ κυκλώνουν το χρυσό chairs Boca do Lobo τραπέζι, κάτω από έναν εντυπωσιακό vintage πολυέλαιο. Για τον χώρο επιλέχθηκε ένα χαλί σε σχέδιο του Greg Natale.

 

Melbourne

 

Parisian chic and 80s eccentricity στη Μελβούρνη

Καθρέφτες, αψίδες, ταπετσαρίες και λαμπερά, χρυσά στοιχεία δημιουργούν ένα πολυτελές “καταφύγιο”. Θα έλεγε κανείς ότι η παρισινή γοητεία μπερδεύεται γλυκά με το δυναμικό πνεύμα των 80s και το glamorous στυλ της Δυναστείας. 

 

Το ροζ και το μπορντό χρώμα κυριαρχούν σε όλους τους χώρους της κατοικίας, από τα πολυτελή βελούδινα υφάσματα μέχρι τα χαλιά, τις ταπετσαρίες και τις επενδύσεις στους τοίχους. Το μάρμαρο κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ η μίξη των διαφορετικών μοτίβων στα έπιπλα και τα αξεσουάρ συνθέτει ένα dramatic σκηνικό. 

 

Melbourne

 

Στο καθιστικό, ο καναπές Minotti στο χρώμα του κρασιού έχει συνδυαστεί με τις Jonathan Adler καρέκλες. Τις εντυπώσεις κερδίζει ο ιδιαίτερος πολυέλαιος σε σε pink quartz απόχρωση, του Christopher Boots.

 

Στην κρεβατοκάμαρα ερωτευτήκαμε το κρεβάτι με τον χρυσό ουρανό, μέσα σε έναν χώρο-ωδή στο Art Deco.

 

H walk-in closet με τους αμέτρητους καθρέφτες μοιάζει με δωμάτιο ψευδαισθήσεων.

Το μάρμαρο Calacatta Viola με τον bold χαρακτήρα του καλύπτει κάθε σπιθαμή του υπέροχου αυτού μπάνιου.

 

Κάπως έτσι θα πρέπει να μοιάζει η κατοικία του Έρωτα και είναι στη Μελβούρνη. Εμείς σίγουρα ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά!

 

www.gregnatale.com

 

Πηγή και φωτογραφίες: Architectural Digest

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath