Home / Good Life  / Travel  / Σιγκαπούρη: Μία σύγχρονη πόλη μέσα στην καρδιά της φύσης!

Σιγκαπούρη: Μία σύγχρονη πόλη μέσα στην καρδιά της φύσης!

Σιγκαπούρη
Ένας φουτουριστικός προορισμός στην Ασία, η Σιγκαπούρη, που θα σε γεμίσει με ιδιαίτερες εμπειρίες, που θα σε κάνουν να θαυμάσεις τον άνθρωπο και τη φύση.

 

Μία τόσο σύγχρονη και εξελιγμένη πόλη, η οποία, ταυτόχρονα, διαθέτει τόσες οάσεις πρασίνου. Αυτός ο συνδυασμός είναι, πιστεύω, ένας από τους πετυχημένους, τον οποίο και αναζητάει κάθε ταξιδιώτης. Νέοι ορίζοντες, διαφορετικές κουλτούρες, μαγικές εικόνες από τη μητέρα φύση και επιτεύγματα που μοιάζουν να είναι ερχόμενα από το μέλλον. Αυτή είναι η Σιγκαπούρη, η οποία αξίζει 100% να βρίσκεται στο bucket list σου!

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επισκεφτείς είναι το πολυτελές θέρετρο Marina Bay Sands. Περιλαμβάνεται ένα ξενοδοχείο που μοιάζει με πλοίο και η κορυφή του προσφέρει μία θέα που κόβει την ανάσα, το Μουσείο Τέχνης και ένα εμπορικό κέντρο. Συνεχίζοντας την εξερεύνησή σας φτάνετε σε ένα μαγικό μέρος, το Gardens of Bay. Κήποι βγαλμένοι από μία ταινία, όπου θα βρείτε τον ψηλότερο εσωτερικό καταρράκτη στον κόσμο, καθώς και κατακόρυφους κήπους, ο ένας εκ των οποίων ανέρχεται σε 20 ορόφους.

 

 

Στη Σιγκαπούρη ο θαυμασμός της μητέρας φύσης δε σταματάει εκεί. Οι Βοτανικοί κήποι είναι ένα τροπικό μέρος 162 ετών και αποτελούν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Θα βρείτε και μία εντυπωσιακή Chinatown, όπου θα ανακαλύψετε αυθεντικά μνημεία της κινεζικής κουλτούρας. Πολλοί ονομάζουν τη Σιγκαπούρη πόλη λιοντάρι, διότι το επιβλητικό συντριβάνι σε σχήμα λιονταριού, το Merlion, θεωρείται μασκότ της και πρέπει σίγουρα να το δείτε. 

 

H τοπική κουζίνα της θα σε ταξιδέψει, καθώς αποτελεί μία μείξη κινέζικης, ιαπωνικής και ινδικής. Στα Universal Studios θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, ταξιδεύοντας στον κόσμο των ταινιών. Τέλος, αξίζει να επισκεφτείτε και το Εθνικό Μουσείο και την Πινακοθήκη, αλλά και την Orchard Street για να κάνετε shopping therapy!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.