Home / Men  / Grooming  / Πώς να περιποιηθείτε τα γκρίζα μαλλιά σας!

Πώς να περιποιηθείτε τα γκρίζα μαλλιά σας!

γκρίζα μαλλιά

Τα γκρίζα μαλλιά προκαλούνται από τη μείωση μελανίνης και πολλές φορές μπορούν να γίνουν δύσκολα στη διαχείριση. Δείτε πώς θα τα φροντίσετε σωστά!

 

Κι όμως είναι αλήθεια ότι τα γκρίζα μαλλιά προσθέτουν περισσότερη γοητεία στους άνδρες. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις η περιποίηση τους μπορεί να μην είναι κάτι εύκολο. Αφού “αγκαλιάσετε” το γεγονός ότι τα μαλλιά σας αλλάζουν χρώμα, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές που πρέπει να κάνετε στη ρουτίνα περιποίησης σας, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα είναι πάντα όμορφα!

 

 

Για να μπορέσουν τα μαλλιά σας να προσαρμοστούν στις αλλαγές θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα πιο κοντό κούρεμα. Συνεπώς θα έχετε περισσότερο όγκο και κίνηση. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν styling που θα δώσει λάμψη στα γκρίζα μαλλιά σας και αποφύγετε τα matte που κάνουν θαμπή την τρίχα. Αυτό που θα πρέπει να αλλάξετε, επίσης, είναι και η συχνότητα του λουσίματος. Οι περισσότεροι άντρες λούζονται αρκετά συχνά κάτι που δεν πρέπει να κάνετε.

 

Μειώστε τη συχνότητα για να μην κάνετε τα γκρίζα μαλλιά σας πιο ξηρά. Τρεις φορές την εβδομάδα είναι ο κατάλληλος αριθμός. Ένα λαδάκι μαλλιών μετά το μπάνιο μπορεί να κάνει τη διαφορά! Τέλος, σκεφτείτε να δοκιμάσετε και ένα purple conditioner, μία φορά την εβδομάδα, το οποίο είναι ειδικό για τα μαλλιά σας. Θα είναι περισσότερο φωτεινά και λαμπερά και δε θα κινδυνεύουν να “κιτρινίσουν”.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.