Home / Men  / Grooming  / Ένας grooming οδηγός από τη Gen Z

Ένας grooming οδηγός από τη Gen Z

grooming οδηγός

Το next level στην ανδρική περιποίηση έρχεται από τη Gen Z. Ένας grooming οδηγός από τη γενιά που καθορίζει τις τάσεις.

 

Ποιες είναι οι τάσεις που πρέπει να ακολουθείτε όσο αφορά στην περιποίησή σας; Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές, σύμφωνα με τα πιο fresh trends; Η Gen Z καθορίζει και ακυρώνει τάσεις μέσα από τη μεγάλη επιρροή που έχει στα social media. Ωστόσο, έχει αποδείξει το πόσο αποτελεσματικές μπορούν να γίνουν οι πρακτικές του υιοθετούν, με λίγα και απλά βήματα. Ένας grooming οδηγός από αυτήν τη γενιά θα σας βοηθήσει να έχετε μία συγκεντρωτική και ωφέλιμη ρουτίνα περιποίησης.

 

 

Κεφάλαιο πρώτο τα μαλλιά. Ο τύπος του σαμπουάν διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την υγεία της τρίχας. Μαζί με τον κομμωτή σας βρείτε το είδος που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά σας. Το conditioner να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και να μην εφαρμόζεται στη ρίζα. Συνεχίζουμε με το δέρμα του προσώπου. Το cleanser και το αντηλιακό είναι must! Μην ξεχνάτε έναν ορό ακμής για να την αποτρέψετε και μία πλούσια ενυδατική.

 

Το τρίτο κεφάλαιο αφορά το ξύρισμα. Ο grooming οδηγός της Gen Z προτείνει τα ηλεκτρικά ξυραφάκια, το οποίο θα μετακινείτε πάντα προς την ίδια κατεύθυνση της τρίχας, επιλέγοντας ζεστό νερό για τη χαλάρωση της. Για το τέλος επισημαίνεται ότι δεν πρέπει να ξεχνάτε να φροντίζετε και την επιδερμίδα του σώματος. Ένα προληπτικό spray ακμής, μία ενυδατική και όχι απλά ένα άρωμα, αλλά ένα set αρώματος.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.