Home / Men  / Η Master & Dynamics συνεργάζεται με τη Lamborghini

Η Master & Dynamics συνεργάζεται με τη Lamborghini

Master
Μετά από τη συνεργασία της με την Bugatti, η Master & Dynamics συνεχίζει το collaboration με τη Lamborghini, παρουσιάζοντας μία νέα, premium συλλογή ήχου. Η επωνυμία με έδρα τη Νέα Υόρκη επεδίωξε να συνδυάσει τις καινοτόμες τεχνολογίες ήχου με τη luxurius αισθητική του ιταλικού brand αυτοκινήτων.

 

Αποτελούμενη από τα MW75 Active Noise-Cancelling Wireless Headphones, τα MG20 Wireless Gaming Headphones.και τα MW08 Sport True Wireless Earphones, η συλλογή αντικατοπτρίζει την τολμηρή και υψηλής αντίθεσης σχεδιαστική φιλοσοφία της Automobili Lamborghini. Τα προσαρμοσμένα σχέδια στα ασύρματα ακουστικά MW75 Active Noise-Cancelling Wireless.και MW08 Sport True Wireless Earphone αντλούν έμπνευση από το εμβληματικό μοτίβο στις γυάλινες πλάκες της Lamborghini,.ενώ τα ασύρματα ακουστικά MG20 κλήθηκαν να εξερευνήσουν τα χρώματα των σπορ αυτοκινήτων της Lamborghini,.που τονίζονται από ιδιαίτερες πλάκες, κατασκευασμένες από ζαφείρι.

 

 

“Η νεότερη συλλογή μας με τη Lamborghini γιορτάζει και αναδεικνύει το τολμηρό DNA του ιταλικού brand αυτοκινήτων. Τα μαύρα και πράσινα ακουστικά MG20 Gaming μου θυμίζουν την πρώτη πράσινη Lamborghini Huracán που είδα και είναι κατάλληλα για gaming ακουστικά υψηλής απόδοσης. Τα κομψά ασπρόμαυρα και ασημένια ασύρματα ακουστικά MW08, καθώς και τα ακουστικά MW75 ANC.αποτίουν φόρο τιμής στα κομψά και διασκεδαστικά σπορ αυτοκίνητα.Lamborghini που βλέπουμε στους δρόμους”, δήλωσε ο Jonathan Levine, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Master & Dynamic.

 

www.masterdynamic.eu

www.lamborghini.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada