Home / Men  / Το πρώτο show του Fear of God ήταν ένα δώρο αγάπης

Το πρώτο show του Fear of God ήταν ένα δώρο αγάπης

show Fear of God

O Jerry Lorenzo παρουσίασε το πρώτο ever fashion show του brand.Fear of God, θέλοντας να δώσει πίσω την αγάπη που λαμβάνει εδώ και 10 χρόνια.

 

 

Αυτό το fashion show ήταν ένα δώρο αγάπη για όση αγάπη λαμβάνω, αλλά και για το παιδί που είναι μαζί μου εδώ και 10 χρόνια. Το πρώτο ever show του brand του Fear God τα είχε όλα. Δεξίωση με σαμπάνιες, ψυχαγωγική ερμηνεία της τραγουδοποιού Sampha με πιάνο, 58 runway looks και τον.Pusha T να κλείνει το show με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων. Ο σχεδιασμός του τολμηρός, αλλά και minimal, με τα γήινα χρώματα, την τονική ραπτική, το μοντέρνο tailoring και τη σειρά.Essentials να πρωταγωνιστούν.

 

 

Τέσσερις χιλιάδες καλεσμένοι παρευρέθηκαν στον εμβληματικό χώρο στο Los Angeles για να γιορτάσουν αυτήν την ιστορική στιγμή του brand. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές τοποθεσίες όπου σπουδαίοι μουσικοί έχουν δώσει παραστάσεις και όχι μόνο. Στο τέλος του πρώτου Fear of God show ο σχεδιαστής δήλωσε ότι μέσα από το brand υπάρχει μία ελευθερία, αλλά και μία μεγάλη ευθύνη που πηγάζει από πόνο και από αγάπη.

 

 

Το brand ιδρύθηκε στην Αμερική μία χώρα, σύμφωνα με τον Lorenzo, που έχει πολλά ελαττώματα, αλλά και πολλή πίστη και ελπίδα. Είτε είναι μόδα, είτε αθλητισμός, είναι ένα μέρος που μπορεί ο καθένας να εκφραστεί. Έτσι και ο σχεδιαστής, με το.Fear of God, γράφει το δικό του ημερολόγιο μόδας. Εμείς είμαστε έτοιμοι, γεμάτοι ενθουσιασμό, να διαβάσουμε τις νέες του σελίδες.

 

show Fear of God

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.