Home / Wellness  / Mind  / Πού βρίσκεται ο έρωτας της ζωής σου; Προετοιμάσου να τον συναντήσεις!

Πού βρίσκεται ο έρωτας της ζωής σου; Προετοιμάσου να τον συναντήσεις!

Πού βρίσκεται ο έρωτας της ζωής σου;
Το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά… λέει ο στίχος από το αγαπημένο τραγούδι! Ο ήλιος, η θάλασσα, το μαύρισμα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μας ανεβάζουν την διάθεση, αλλά και τη…λίμπιντο!

 

Είναι η εποχή που θέλουμε να φλερτάρουμε, να περάσουμε ξέγνοιαστα, αλλά συνήθως τι συμβαίνει; Η ερωτική μας ζωή, μας αποχαιρετά ακριβώς την ημέρα που τελειώνουν και οι διακοπές μας. Ταυτίστηκες;    ζωής

 

Έχεις αναρωτηθεί γιατί φλερτάρεις περισσότερο όταν είσαι διακοπές; Μήπως υπάρχει κάποιος μαγικός “διακόπτης” που ξαφνικά σε κάνει να μοιάζεις πιο όμορφη; Ο μαγικός αυτός διακόπτης ονομάζεται ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ. Δεν αλλάζει το πρόσωπό σου, ούτε το σώμα σου. Αλλάζεις εσύ από μέσα! Η ελαφρότητα, η ανεμελιά, η αίσθηση της ελευθερίας που σου προσφέρει μια απόδραση μακριά από την καθημερινότητα, όλα αυτά είναι που συνθέτουν την τέλεια εικόνα σου και σε κάνουν θελκτική. Αφού, λοιπόν, συνειδητοποιήσουμε πως κάθε άνθρωπος, κάθε γυναίκα και άντρας,.εσύ, που με διαβάζεις, είσαι όμορφη/ος και υπάρχει ο ιδανικός/η ιδανική για εσένα εκεί έξω. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να δούμε πως αυτός ο καλοκαιρινός έρωτας θα μετατραπεί σε σύντροφο ζωής.

 

 

Πόσο χρόνο σου παίρνει να ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών; Από ώρες, μέχρι μέρες! Σωστά; Όλοι μας όταν φεύγουμε για διακοπές σκεφτόμαστε πολύ προσεκτικά ποια θα είναι τα συνολάκια που θα πάρουμε μαζί. Κλείνουμε ραντεβού για κομμωτήριο, νύχια και αποτρίχωση ακριβώς λίγες ημέρες πριν και φυσικά προσπαθούμε να χτίσουμε το καλύτερο σώμα για την παραλία. Τέλεια! Αφού συμφωνήσαμε σε όλα αυτά, τώρα θέλω να σε ρωτήσω γιατί.όλα αυτά δεν ανήκουν στην καθημερινή ή εβδομαδιαία ρουτίνα σου, αλλά στο κουτάκι προετοιμασία διακοπών;

 

Η ιδανική εικόνα σου είναι αυτή που εσύ δημιουργείς για εσένα. Όταν προσέχεις τον εαυτό σου, τότε αυτόματα η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει στα ύψη. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει τους άλλους να έρχονται σε εσένα και σίγουρα μπορείς να το κάνεις όλο τον χρόνο. Σκέψου κάτι απλό. Αν εσύ δεν προσέξεις τον εαυτό σου, γιατί να σε προσέξει κάποιος άλλος;

 

Γι’ αυτό σε παροτρύνω να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου, ακόμα και 30 λεπτά περπάτημα την ημέρα είναι μια ιδανική αρχή για να έχεις όλο τον χρόνο το σώμα που θέλεις, να βρεις τους κατάλληλους συνδυασμούς που αναδεικνύουν το σωματότυπό σου, να ετοιμάζεσαι κάθε ημέρα σαν να.πρόκειται να συναντήσεις αυτόν που θέλεις να εντυπωσιάσεις. Σε παροτρύνω να κάνεις όλα εκείνα που θα σε.γεμίσουν και θα κάνουν εσένα να αισθάνεσαι ότι λάμπεις. 

 

 

Τζιλ Δούκα MBA, MCC, Master Certified Business and Leadership Coach

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον πλήρη οδηγό που θα σε οδηγήσει στον ιδανικό σύντροφο; Στο bestseller μου Αγάπη Τώρα θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να κάνουμε μαζί την προετοιμασία για το άλλο σου ολόκληρο! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

 

Η Τζιλ Δούκα είναι διαπιστευμένη Master Certified Coach, βαθμίδα που την τοποθετεί ανάμεσα στους 2.000 κορυφαίους coaches παγκοσμίως, και συγγραφέας 4 bestseller αυτοβελτίωσης.

 

Μοναδικό δώρο από την Τζιλ! Κάνε μια δωρεάν συνεδρία life coaching με έναν διαπιστευμένο life coach και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Κλείσε τη συνεδρία σου εδώ. 

[email protected]

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & leadership coach, διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως. Είναι η μόνη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρία βιβλία της “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” αγκαλιάστηκαν από το αναγνωστικό κοινό και έγιναν γρήγορα παγκόσμια Βest sellers. Είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών στο www.globalacademyofcoaching.com