Home / Wellness  / Mind  / Βρες τον ιδανικό σύντροφο, κάνοντας Dating Detox!

Βρες τον ιδανικό σύντροφο, κάνοντας Dating Detox!

Dating Detox
Μήπως τον τελευταίο καιρό βγαίνεις με ανθρώπους που μοιάζουν (όχι απαραιτήτως εμφανισιακά) με… τους πρώην συντρόφους σου; Μήπως είσαι σε διαρκή αναζήτηση συντρόφου… τα τελευταία χρόνια; Ή μήπως σε άφησε στα κρύα του λουτρού o πρώην;

 

Μπορεί να μην κάνεις καθόλου dating, αλλά, παρόλα αυτά, να έχεις κουραστεί να «ψάχνεις» τον ιδανικό σύντροφο. Ή νιώθεις τόση πίεση για να «ζευγαρώσεις», ώστε πιέζεις τον εαυτό σου να γνωρίσει επίδοξους μελλοντικούς συντρόφους; Έχω περάσει όλα τα παραπάνω. Μην ανησυχείς. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Προτείνω να βάλεις μια τελεία. Όχι άνω τελεία, αλλά τελεία. Να βγάλεις εντελώς από το μυαλό σου το dating. Ναι, εννοείται πως θα ξαναμπείς σε αυτή τη διαδικασία, μόλις όμως είσαι έτοιμη. Το dating detox ξεκινά! Τώρα, είναι η στιγμή να κάνεις τη δική σου προετοιμασία.

 

Και εξηγώ: Οι αθλητές όταν κάνουν προπόνηση, πρώτα δυναμώνουν το σώμα τους με ειδικές ασκήσεις (όλο το σώμα τους, όχι απλώς κάποιο μέρος) και στη συνέχεια κάνουν επιμέρους ασκήσεις που εξυπηρετούν τη βελτίωση της τεχνικής τους. Ένας παίκτης μπάσκετ δεν μπαίνει κατευθείαν στο γήπεδο για τον αγώνα. Ο αθλητής του στίβου δεν ξεκινά να τρέχει τα 100 μέτρα και ύστερα άλλα 100 μέτρα κ.ο.κ. Όχι. Κάνουν προπόνηση, προετοιμασία πριν από τη σεζόν. Το ίδιο και οι χορευτές (κάνουν καθημερινά μάθημα για να διατηρήσουν την τεχνική τους) και οι καταξιωμένοι ηθοποιοί. Το ίδιο και εσύ.

 

Ξεκινάμε με προπόνηση, δε θα πάμε απευθείας στο γήπεδο. Με αυτό τον τρόπο, θα ζήσουμε τη χαρά της νίκης: θα βιώσουμε την αληθινή αγάπη.

Τι εννοώ με τον όρο «dating detox»: θα απέχεις από κάθε δραστηριότητα που μπορεί να σε φέρει σε επαφή με νέους συντρόφους. Αυτό σημαίνει ότι θα σβήσεις τα dating profiles που έχεις στο διαδίκτυο, θα βγάλεις από το facebook status σου το single, θα σταματήσεις να σκανάρεις τους χώρους των εκδηλώσεων για τον μελλοντικό σου σύντροφο. Σβήνεις τα κινητά των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνείς όταν αισθάνεσαι μοναξιά. Εντελώς λαϊκά, κόβεις όλες τις καβάντζες. Όλες! 

 

 

Να μη βγεις ραντεβού. Ναι, καλά το κατάλαβες. Κομμένα τα ραντεβού με τον γιο της κυρίας Ελένης που επέστεψε μόλις από την Αμερική και ενθουσίασε τη μαμά σου. «Μα η Γιάννα, με την οποία κάνουμε casual σεξ και booty calls, δεν είναι ραντεβού», μου είπε ο Ηλίας όταν ήρθε να δουλέψουμε μαζί για να βρει το ταίρι του. Σου προτείνω, αν θέλεις να ζήσεις την αληθινή αγάπη, να σταματήσεις οποιαδήποτε διαδραστική σεξουαλική δραστηριότητα με το αντίθετο φύλο. Για το επόμενο διάστημα θα επικεντρωθούμε σε εσένα. Θα κάνεις διακοπές από το dating, ώστε να επανακάμψεις στη σκηνή ανανεωμένη και γνωρίζοντας ακριβώς τι θέλεις.

 

Κατά τη διάρκεια του dating detox θα περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Θα σε αγαπήσεις και θα σου κάνεις όλα τα χατίρια. Θα σε κανακέψεις και θα δουλέψεις πάνω στις ανάγκες σου και στον εαυτό σου! Μαζί θα αδειάσουμε το ποτήρι από το αρνητικό παρελθόν και θα το γεμίσουμε με πίστη, αγάπη και όραμα για το μέλλον.

 

Τζιλ Δούκα MBA, MCC, Master Certified Business and Leadership Coach

Θέλεις να κάνεις δικό σου τον πλήρη οδηγό που θα σε οδηγήσει στον ιδανικό σύντροφο; Στο bestseller μου Αγάπη Τώρα θα βρεις όσα χρειάζεσαι για να κάνουμε μαζί την προετοιμασία για το άλλο σου ολόκληρο! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

 

Η Τζιλ Δούκα είναι διαπιστευμένη Master Certified Coach, βαθμίδα που την τοποθετεί ανάμεσα στους 2.000 κορυφαίους coaches παγκοσμίως, και συγγραφέας 4 bestseller αυτοβελτίωσης.

 

Μοναδικό δώρο από την Τζιλ! Κάνε μια δωρεάν συνεδρία life coaching με έναν διαπιστευμένο life coach και δες τη ζωή σου να αλλάζει. Κλείσε τη συνεδρία σου εδώ. 

 

[email protected]

Η Τζιλ Δούκα είναι Business & leadership coach, διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως. Είναι η μόνη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach και βραβευμένη business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα τρία βιβλία της “Αγάπη Τώρα”, “Ευ Ζην Τώρα” και “Ξαφνικά Τώρα” αγκαλιάστηκαν από το αναγνωστικό κοινό και έγιναν γρήγορα παγκόσμια Βest sellers. Είναι ομιλήτρια διεθνούς φήμης και διευθύντρια σπουδών στο www.globalacademyofcoaching.com