Home / Beauty  / Ποια είναι τα μεγαλύτερα ανοιξιάτικα make up trends;

Ποια είναι τα μεγαλύτερα ανοιξιάτικα make up trends;

ανοιξιάτικα make up

Ακόμα και αν ο καιρός σήμερα δεν είναι σε spring mood, η άνοιξη είναι εδώ και γι αυτό ήρθε η στιγμή να ανακαλύψουμε ποια είναι τα κυρίαρχα ανοιξιάτικα make up trends.

 

Μπορεί ο Μάρτιος να φέρνει κάποιες βροχές, αλλά η θερμοκρασία έχει ανέβει και οι ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης είναι πολύ κοντά. Με τον ερχομό της αλλάζει η διάθεσή μας και έχουμε όρεξη για χρώμα, χαρούμενα prints και ευφάνταστους συνδυασμούς. Όλη αυτή η ανοιξιάτικη και αισιόδοξη διάθεση αποτυπώνεται όχι μόνο στα ρούχα μας, αλλά και στο μακιγιάζ μας. Ανατρέχοντας στις πασαρέλες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, αλλά και στο TikTok που καθορίζει συνεχώς τα microtrends, συγκεντρώσαμε τα μεγαλύτερα ανοιξιάτικα make up trends.

 

Graphic eyeliner

To γραφικό eyeliner, με συμμετρικές γραμμές, ήταν παντού στις πασαρέλες. Οι make up artists μάς παροτρύνουν να “παίξουμε” με τα eye looks και να τους δώσουμε artistic αναφορές. Έτσι το μακιγιάζ γίνεται ένα αξεσουάρ της εμφάνισής μας. Και μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα ακόμα trend, το χρωματιστό eyeliner.

 

Peach fuzz αποχρώσεις

Το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone μπορεί να φορεθεί παντού! Οι ροδακινί αποχρώσεις ταιριάζουν στα ζυγωματικά, τα μάτια και τα χείλη. Δίνουν ένα ρομαντικό και ζουμερό αποτέλεσμα.

 

Lip gloss isn’t going everywhere

Το lip gloss είναι το must beauty items και αυτήν τη σεζόν. Ενυδάτωση και λάμψη δίνουν ένα φυσικό effect που είναι αξεπέραστο. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με τα ombre lips που είναι από τα αγαπημένα της χρονιάς.

 

Κατάλληλα για την άνοιξη είναι το έντονο blush και το highlighter. Τα ζυγωματικά γίνονται οι πρωταγωνιστές και δίνουν ένα λαμπερό εφέ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.