Home / Beauty  / Οι disco curls είναι το αγαπημένο χτένισμα των celebrities!

Οι disco curls είναι το αγαπημένο χτένισμα των celebrities!

disco curls
Τα “big hair”είναι και επίσημα τάση! Μετά τα Texan hair, το επόμενο αγαπημένο trend των celebrities είναι οι disco curls.

 

Μπορεί το quite luxury να μας έχει απασχολήσει εδώ και καιρό, τόσο στο κομμάτι της μόδας όσο και στον χώρο του beauty, ωστόσο τα ανοιξιάτικα hair trends προτείνουν ακριβώς το αντίθετο. Λίγες μόνο εβδομάδες πριν, η Beyoncé μάς έδωσε το απόλυτο hair inspo, επιλέγοντας ένα από τα πιο statement χτενίσματα για το 2024! Το Texan hair ταίριαξε απόλυτα με το theme του νέου της album,.καθώς και του νέου της τραγουδιού Texas Hold ‘Em. Και, κάπως έτσι, η καλλιτέχνιδα μάς επιβεβαίωσε ότι τα λεγόμενα big hair θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends για φέτος. Εκτός από το Texan hair, η τάση του μαξιμαλισμού στα μαλλιά επανέφερε μία παλιά τάση. Ο λόγος για τις disco curls, οι οποίες.έρχονται απευθείας από τα 70s και τα 80s!

 

Ήδη, είδαμε τις celebrities να έχουν υιοθετήσει την τάση, με πρώτη την Blake Lively,.η οποία συνδύασε τις disco curls με μία total athleisure εμφάνιση στον τελικό του Super Bowl. Από ό,τι φαίνεται, μετά το look της Blake Lively, η Emily Ratajkowski.αποφάσισε να υιοθετήσει και εκείνη με τη σειρά της το trend, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού.

 

@blakelively/Instagram

@emrata/Instagram

 

Οι disco curls έρχονται σε αντίθεση με το trend της “ήσυχης πολυτέλειας”, αφού χαρίζουν ένα έξτρα, υπερβολικό και τολμηρό όγκο στα μαλλιά. Εσύ θα  υιοθετήσεις την τάση; 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @emilisindlev/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada