Home / Beauty  / Πώς να πετύχετε τα Ombré Lips!

Πώς να πετύχετε τα Ombré Lips!

Ombré Lips

Τα Ombré Lips είναι ένα από τα make up trends της χρονιάς! Πώς μπορούμε να τα δημιουργήσουμε με τον καλύτερο τρόπο;

 

Για το μακιγιάζ μας ξεκινάμε ένα ακόμα ταξίδι στα 90s! Καθώς αυτή η δεκαετία θεωρείται η πιο trending για φέτος, ήρθε η ώρα να δούμε μία από τις καλύτερες της τάσεις. Τα Ombré lips επιστρέφουν και εμείς δε θα σταματήσουμε να τα υιοθετούμε! Στην ουσία πρόκειται για τον συνδυασμό δύο ή περισσότερων αποχρώσεων που δημιουργούν ένα ξεχωριστό χρώμα. Στα γαλλικά η λέξη μεταφράζεται ως σκιασμένο, ένα effect που μπορεί να αποτυπωθεί και στα χείλη σας. Για να το πετύχετε, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη, από ματ, έως lip gloss. Απαραίτητο piece είναι το Lip liner φυσικά!

 

 

 

Ποια είναι τα steps για να το πετύχετε; Ξεκινήστε με απολέπιση των χειλιών για να είναι απαλά και ενυδατωμένα! Πρώτο step είναι το lip liner! Σχηματίστε μία γραμμή γύρω από τα χείλη σας. Με ένα πινέλο χειλιών γεμίστε τα χείλη με τη δεύτερη απόχρωση και κάντε ήπιο blend για να γίνει μία μείξη χρωμάτων. Αν χρειαστεί εφαρμόστε concealer γύρω από τα μάτια. Είναι ήδη αγαπημένο make up trick για πολλές επώνυμες. Είναι εύκολο, sexy, funny και ιδιαίτερο! Κάνει τα χείλη πιο ζουμερά με φυσικό τρόπο! 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.