Home / Family  / “Αγγελίνα” της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

“Αγγελίνα” της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!

“Αγγελίνα”

Το παραμύθι “Αγγελίνα” ανεβαίνει για πρώτη φορά στο Δημοτικό Θέατρο, υπό την επιμέλεια της Ξένιας Καλογεροπούλου. Το παραμύθι.

 

Η Ξένια Καλογεροπούλου παρουσιάζει το παραμύθι.“Αγγελίνα” για πρώτη φορά στο θέατρο, σε μορφή αφήγησης με στοιχεία θεατρικού διαλόγου. Η Αγγελίνα ζει σε ένα μικρό λιμάνι μαζί με το μπαμπά της, που είναι φούρναρης και της έμαθε να φτιάχνει ψωμάκια και τσουρεκάκια. Ονειρεύεται έναν άντρα αλλιώτικο που να ταυτίζεται μαζί του. Έτσι τον ζυμώνει όπως κάνει με τα τσουρεκάκια της, τον ονομάζει. Ζυμωτό, παντρεύονται, ανοίγουν το δικό τους φούρνο και περνάνε μια χαρά! Όμως, η ζωή τους αλλάζει ριζικά όταν η Αρχόντισσα Δεβόρα ερωτεύεται το Ζυμωτό και τον παίρνει μαζί της στο μακρινό Αλχαμερίδο. Όμως, η ζωή τους αλλάζει ριζικά όταν η Αρχόντισσα Δεβόρα ερωτεύεται το Ζυμωτό και τον παίρνει μαζί της στο μακρινό Αλχαμερίδο.

Η Αγγελίνα είναι μια ηρωίδα αλλιώτικη, με ακλόνητη θέληση και απαράμιλλη γενναιότητα που κανένα εμπόδιο, δεν τη σταματά προκειμένου να ξαναβρεί τον αγαπημένο της. Στον ρόλο της Αγγελίνας η Αγγελική.Φράγκου, στον ρόλο του Ζυμωτού ο Θωμάς Τσακνάκης και στον ρόλο της Δεβόρα η Γαλάτεια Μαρκαντώνη. Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά και εργαστήριο παιχνιδιού και εικαστικών 30 λεπτά. Η παράστηση απευθύνεται σε παιδιά από 4 έως 8 ετών. Εισιτήρια θα βρείτε στο www.more.com!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.