Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Πάνος Μουζουράκης σε ισπανική σειρά!

Ο Πάνος Μουζουράκης σε ισπανική σειρά!

Ο πολυτάλαντος και πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης συμμετέχει σε ισπανική σειρά και μας εντυπωσιάζει για ακόμα μία φορά.

 

Κι όμως! Ο Πάνος Μουζουράκης δε σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει και να μας εντυπωσιάζει. Πολυτάλαντος και πολυπράγμων έκανε ένα καταπληκτικό επαγγελματικό βήμα. Συμμετείχε στην ισπανική σειρά “Nasdrovia“, κάνοντας όλη τη χώρα χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Την περασμένη άνοιξη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του 2ου κύκλου της σειράς, στην οποία υποδύεται τον μαφιόζο / εκτελεστή Ringo. Ο χαρακτήρας του, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση.

 

 

Οι δημιουργοί της σειράς Miguel Esteban, Luismi Pérezκαι Sergio Sarria εντυπωσιάστηκαν τόσο από το υποκριτικό ταλέντο του Πάνου, που προσάρμοσαν τον ρόλο πάνω στον χαρακτήρα του και τον μεγάλωσαν για χάρη του. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς είναι σε παραγωγή Movistar+ σε συνεργασία με την Globomedia (The Mediapro Studio), δύο από τις μεγαλύτερες ισπανικές εταιρείες παραγωγής. Ξεκίνησε να προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Movistar+ στις 25 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο Πάνος Μουζουράκης είχε την τιμή να φιλοξενηθεί και στο site του περιοδικού Variety. Μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, καθώς και για τον ρόλο του.

 

Πάνος Μουζουράκης

 

Πολλά συγχαρητήρια και ακόμα περισσότερες επιτυχίες, εντός και εκτός Ελλάδας!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.