Home / Lifestyle  / Celebrities  / Πάνος Μουζουράκης: Υποψήφιος στα California Music Awards!

Πάνος Μουζουράκης: Υποψήφιος στα California Music Awards!

Διεθνής διάκριση για τον Έλληνα τραγουδιστή Πάνο Μουζουράκη, καθώς είναι υποψήφιος στα California Music Awards.

 

Ενώ απολαμβάνουμε το ολοκαίνουργιο video clip του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο “Μπερδεμένος”, η μουσική του ταξιδεύει πέρα από τα σύνορα της χώρας. Μεγάλο ενθουσιασμό προκάλεσαν τα νέα ότι ο τραγουδιστής είναι υποψήφιος στα California Music Awards. Η ευρηματικότητα και η δημιουργικότητα του ίδιου και της ομάδας του ξεπέρασαν τα ελληνικά δεδομένα και έφτασαν μέχρι την Καλιφόρνια.

 

 

Η 4η απονομή των California Music Awards πραγματοποιείται από το δημοφιλές αμερικανικό network Taste Tv. Ο δικός μας Πάνος Μουζουράκης κέρδισε τρείς υποψηφιότητες: “Best Directing”, “Best World Music” και “Best Fashion & Make up”. Το εκπληκτικό τραγούδι “Κάποτε” είναι έτοιμο να κατακτήσει τα βραβεία. To πρωτοποριακό και μονόπλανο video clip του τραγουδιού γυρίστηκε στην Αμερική το 2020.

 

 

Ο κινηματογραφιστής Πέτρος Αντωνιάδης υπογράφει τη σκηνοθεσία και ο Κώστας Καρύδας τα εντυπωσιακά special εφέ. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος τραγουδιστής ξεχωρίζει για μια δουλειά του στο εξωτερικό, καθώς η ταινία μικρού μήκους “Murder  In Filmmaking Express” κατάφερε πέρσι τον Μάιο να φτάσει στους 10 φιναλίστ του 48ωρου Φεστιβάλ Ταινιών της Νέας Ζηλανδίας.

 

 

Τα αποτελέσματα των California Music Awards θα ανακοινωθούν στις 31 Μαρτίου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Πάνο Μουζουράκη!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.