Home / Fashion  / Οι midi φούστες φέτος είναι πιο sexy από ποτέ

Οι midi φούστες φέτος είναι πιο sexy από ποτέ

midi φούστες

Τη φετινή άνοιξη οι midi φούστες με σκίσιμο στο πλάι ή στη μέση αναδεικνύονται σε ένα από τα must wear κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

 

Φέτος είμαστε πιο sexy από ποτέ, γεμάτες αυτοπεποίθηση, απογειώνοντας το casual and chic. Essential κομμάτι της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας οι midi φούστες. Αυτήν τη σεζόν θα τις φορέσουμε στην πιο θηλυκή version τους. Με ένα σκίσιμο στο πλάι. Πιο ευέλικτες από τις mini και πιο αισθησιακές από τις maxi έρχονται για να συνδυάσουν στυλ και άνεση. Τις είδαμε από το street style μέχρι τα μεγαλύτερα fashion shows και είμαστε έτοιμες να τις εντάξουμε στα everyday looks μας.

 

Οι midi φούστες με σκίσιμο στο πλάι ή στη μέση αποτελούν ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από οποιοδήποτε στυλ και σωματότυπο. Πουλόβερ, ζιβάγκο, πουκάμισα, vests και crop tops συνδυάζονται τέλεια με αυτές τις φούστες. Όσον αφορά στα παπούτσια, σας προτείνουμε να τις δοκιμάσετε με mules, high heels, ακόμα και με sneakers. Οι μεγάλοι οίκοι παρουσίασαν τις τολμηρές και ευφάνταστες προτάσεις τους, παροτρύνοντάς μας να πειραματιστούμε και εμείς με αυτό το κομμάτι. Είναι safe και bold και εκεί κρύβεται η μαγεία τους.

 
Οι midi φούστες με σκίσιμο στο πλάι που σας προτείνουμε!

 

Access Fashion

 midi φούστες

 

Jacquemus

 midi φούστες

 

Balmain

 

Pinko

 

Marks & Spencer

 

Zara

 

Κεντρική photo: Nina Sandech Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.